Forumet - Vad använder du för webbläsare? (2010)

Vad använder du för webbläsare? (2010)

6721 0 83
Jag är medveten om att liknande trådar redan existerar, men jag hittade ingen från 2010. Skulle gärna vilja se lite ny statistik då många webbläsare har förbättrats brutalt det här året, Internet Explorer kan t.om. klassas som en användbar webbläsare nu.

Använder ni flera så välj den ni använder mest.

Glömde lägga till "Annan", så om ni använder någon annan får ni rösta på "Ingen aning". [smile]

Berätta gärna varför ni använder den ni använder, och vilka ni provat. Märker ni någon skillnad mellan versionerna?

Spana också in:

Det var då självefan också! Här sitter man och skriver ett långt jävla inlägg och sedan råkar man kryssa webbläsaren. Jaja, skit samma, det får räcka med att säga såhär:


RadioAktivMakaron:

Firefox 3.6 (Du röstade på detta alternativ)


Mest för att alla plugins inte är kompatibla med Firefox 4.0 (och sen är det trots allt en beta = buggar). Jag använder även Chrome när jag slösurfar ibland, brukar hoppa mellan Chrome o Firefox. Har även IE9, Opera 11 och Safari 5 installerade, men dom används sällan.
laggar28:

Opera är världens snabbaste webbläsare, och har endast buggat en gång på en hemsida för mig: http://www.playzeek.com/, detta var dock 2år sedan.


Vad för buggar snackar du nu om? Krashar eller buggar i själva programmet? Jag har själv inte upplevt några buggar alls i dom stabila versionerna av firefox. Har hittat några i Chrome dock. Krashar gör ju i princip alla webbläsare from time to time, dock väldigt sällan nu för tiden. Jag gillar inte opera pga. alla onödiga alternativen i menyerna, samt att bland annat kodinspekteraren funkar förjävligt. Känns lite som en halv-klar webbläsare. Dock är den extremt snabb som du tidigare sade.
På playzeek kom det bara upp ren kod när man skulle välja sever att joina med opera förut. Men nu funkar det som det ska.

Opera har för mig bara kraschat engång, och då var den troligen överbelastad xD

Ett exempel som buggat för mig är live radio i ff. Kanske dock är fixat nu...

Ja, som sagt, det är en smak sak :)

En till sak jag gillar med opera är att man kan T.EX hålla i höger musknapp och dra musen åt vänster. D kommer du tillbaka till föregående sida etc.