Forumet - Vad blir du lycklig av?

Vad blir du lycklig av?

1083 0 174
det finns så mycket saker man kan bli lycklig av. T.ex när man var liten så var det kanske att man fick cykla på den gula cykeln på dagis.

saker som gör mig lycklig det är att få känna att jag betyder. att se ett leende på mina vänners läppar. att få en kram. att hålla om någon osv. min lista kan göras lång!

Men hur är det för dig?
Vad blir DU lycklig av?

Spana också in:

Michee:

När jag lyckas med något som jag verkligen vill uppnå i min ensamhet. Kan vara att bli vigare på ett visst ställe eller kunna göra någon ny sak på gymanstiken.


HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahah ahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahah ahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahaha hahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahah ahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaha HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahah ahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahah ahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahahaha
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY
"När solen skiner o mina vänner e med mig e de bra de e bra de e braa
när man vaknar upp bredvid kvinnan man vill ha e de bra de bra det e bra!!!"

Blir lycklig av: Droger, kärlek, när allt går som planerat, när saker går oväntat bra, när det känns som om allt går min väg m.m.