Forumet - Vad blir människans undergång?

Vad blir människans undergång?

591 0 19

Spana också in:

Om du syftar på att allt liv på jorden kommer att upphöra dvs allt ifrån den lilla bakterien till människan så kan det enl mig bara ske av två olika anledningar. 

Alt 1 är att jorden krockar med en komet, meteorit eller asteroid av sådan storlek som ex slog ut dinosaurierna eller ännu större naturligtvis. Då kommer så enormt mycket stoft från nedslaget att bildas i atmosfären att vi kommer att få en global istid som kommer att vara åtskilliga år och allt liv kommer att upphöra på jorden.

Alt 2 är att ex att terrorister (ingen nämnd och ingen glömd) ex kapar en stor jumbojet som kraschar in i världens största kärnkraftsavfallsanläggning i Le Hauge i Frankrike. Chefen för Le Hauge har själv uttalat sig och sagt att anläggningen står pall för ett litet sportflygplan men definitivt inte ett stort passagerarplan.
Inom en vecka har radioaktivitet spridit sig över hela Europa med vindrarna och inom någon månad över hela vår planet och i princip alla människor och djur och växtlighet och all fisk i haven har dött av strålningsskador.

Ovanstående kan naturligtvis även ske om terrorister gör en gemensam auktion och ex bombar ett 50-tal kärnkraftsanläggningar samtidigt i olika delar av jorden. Vi ser ju vad som händer mer eller mindre dagligen i Malmö i bombattacker så att det finns klientel som är intresserade av att eliminera mänskligt liv för att komma till himlen (eller helvetet) lite snabbare har vi ju dagliga bevis för.
Men sett på betydligt längre sikt så kommer ju solen att slockna. Solen består av knappt 74% väte och när vätet är slut så kommer solen att slockna och svälla upp till en Stor Röd Jätte som är 5x - 6x så stor som solen är idag och sedan suga in samtliga 10 planer (inkl Jorden) och sedan sakta men säkert förvandlas till en vit dvärg och sedan förvandlas till ett svart hål. Men det är inget vi kommer att uppleva närmaste åren så alla kan sova sött om nätterna utan mardrömmar.
Människan kommer förlora sin mänsklighet ännu  mer i framtiden men idag är vi så många att det krävs ett luftburet superdödligt virus om mänsklighetens ska akut hotas inför utplåning!  

Naturkatastrofer kan ödelägga stor del av människans civilisation men knappast utplåna människan! 

Tanke på hur många militärbaser och bunkrar och resurser det finns så är det helt otänkbart att människan kan dö ut dom närmaste 10000 tusen åren!     

Det enda som kan få bort människan är kosmiska katastrofer eller om alla världens kärnvapen arsenal i framtiden blir  använda ^^