Forumet - Vad borde man välja? Tips på skolor, tack!

Vad borde man välja? Tips på skolor, tack!

2539 0 33
Ja, jag är en del förvirrad och vet fortfarande inte vad jag vill välja för gymnasium. Funderat lite grann på någon linjen sam/media, men vet ännu inte vad jag vill. Det skulle vara galet nice om ni tipsade om skolor i stockholmsområdet helst, och berätta fördelarna med skolan osv. Är det trevligt folk till exempel? Behöver inte bara vara skolor med sam/media utan vilken skola som helst.
Det skulle nog kunna hjälpa mig och andra.
Tack så mycket!
määki:

Media är jättekul. Jag går media... men jag rekomenderar dig att gå samhäll om något. Media kan vara bortkasstad tid. Eftersom bara drygt 3 stycken lyckas studera vidare och 3stycken lyckas få jobb... (knappt det) Det handlar oftast om kontakter då.


Min syster har rätt fina kontakter, så det kanske går att utnyttja dom? Men jag är som sagt osäker på min sak och har knappt någon aning om vad jag vill. Bara att jag gillar att vara kreativ och vill absolut inte sitta på något kontor när jag blir äldre. Men vilken skola går du på, och är den bra?

Spana också in:

Teal Crab:

määki: samhäll

määki: kan vara bortkasstad tid

määki: om något


Jasså, men media är väl ändå ännu mer bortkasstat med tid väl? [confused]

hhurricane:

Men vilken skola går du på, och är den bra?


Jag går på Magnusåbergsgymnasiet som ligger i Västra Götaland i Trollhättan. Så jag kan ju inte direkt prata för skolorna i stockholmsområdet. Men om du vill vara kreativ så är ju media ett bra val och om du har kontakter så lär du ju klara dig rätt bra. Välj vad du finner roligast bara. [party]