Forumet - Vad brinner du för?

Vad brinner du för?

8278 2 33
Jag älskar att rita, måla och pyssla, att vara kreativ och skapande helt enkelt! :D

Skulle gärna vilja känna att jag hade mer tid till att göra sånt där, och att jag orkade göra sånt där oftare osv, och även att jag hade lite lättare för att bli färdig att sätta igång med sånt där, för när jag väl gör det tycker jag ju att det är sååå roligt...!! Hjärta

43434343: Vad, eller vilka, är dina största intressen?
Läsa på om Islam helt klart. Har inte så mycket intressen ut över det. 

Vad vill du ha tid att göra mer av?
Skulle nog vilja ha mer tid till att studer och läsa om det jag redan gör. Finns så mycket jag vill lära mig men ett dygn har bara 24h. Tiden går så fort numera. 
Samma. Att studera min religion och att söka kunskap kring Islam är vad jag främst av allt brinner för. Skulle definitivt vilja ha mer tid åt islamiska studier, även om jag redan lägger det mesta av min vakna tid åt detta. Sedan har jag världsliga intressen så som språk och politik (vilka dock inte kan jämföras med hur passionerad jag är om Islam).

Älskar språk något otroligt mycket, finner kommunikationen med språk fascinerande. Skillnader och likheter mellan olika språk fascinerar mig.

Och politiken, alltså, jag försöker hålla mig insatt och älskar att debattera och få reda på mer kring länders politik. Finner även politiska ideologier intressanta. Älskar att försöka pracka på folk mina egna politiska åsikter men skulle aldrig engagera mig i något politiskt parti.

I övrigt älskar jag även att studera historia och geografi samt att skriva (exempelvis noveller, men också uppsatser). Gillar att läsa böcker men endast islamiska.

Intressen utöver detta har jag knappt.

Spana också in:


Teddie01: Militären och allt vad som ingår i det!

Krigsmålning,fakta,kamouflage,radiosystem,fordon,samband,vapen,skjuta,uniformer,regler,disciplin,gemenskapen, överlevnad, grader,öppenhet,tillit,utrustningen,Högantenn 1 Adam, Högantenn 2 Kalle,förflyttning,förläggning,strukturen,Marschering 

Och massor annat roligt 
Aa en del av det ovanstående låter çok roligt faktiskt
Jag brinner för kemi.
Det började med att jag var less på att hela världen hela tiden ska handla om vinst och girighet i alla led. Alla vill ha en del av kakan.

Sedan såg jag Breaking Bad och insåg vilka det är som bakar i princip hela världens kakor.
Kemiingenjörer. De är först i ledet vad gäller i princip all modern tillverkning.

Bwahaha, världen skall bäva inför mitt kakimperium!