Forumet - Vad brukar du göra tillsammans med killen/tjejen?

Vad brukar du göra tillsammans med killen/tjejen?

7719 0 19

Spana också in:

Jag har varit singel i ungefär en månad nu eftersom min kille gjorde slut.. Men det vi gjorde tillsammans då vi var ihop var:

Åka skidor, spela fotboll, tälta, grilla, bada, mysa, titta på tv, spela spel, sporta, hoppa studdsmatta, hångla, smsa, ringa, prata om allt mellan himmel och jord.. m.m!

Det är synd att det tog slut mellan oss.. Men han var inte kär längre sa han. Det var verkligen så att ena veckan så han att han älskade mig och veckan efter så gör han slut. Sen så säger han "vi kommer väl vara vänner?! för jag gillar dig jättemycket som vän!!" Man ba: "oh ja , visst.." fast man vet att vi inte alls kommer vara vänner något mer.

Men det där sakerna gjorde vi iaf när vi var ihop bl.a. (;
mrman:

Vad brukar ni göra tillsammans


När vi väl är tillsammans, för man ska ju inte bara vara tillsammans hela tiden för då finns ju risken att man sitter där och är helt uttråkad eller kan bli smått irriterad på varandra.

Man kan ju hitta på saker tillsammans med sina vänner också, på eget håll eller tillsammans allihopa.

Men om man vill göra lite speciella saker så, har man någon gemensamt intresse kan man kanske göra det tillsammans kanske nån gång då och då, som t.ex. träning, spela spel, gå på konserter/festivaler och lyssna på musik, promenader etc.

Gå och äta glass ute i varma vädret, sola och bada? Ta en cyckeltur, åka in till stan och kolla på kläder/prylar på skojsskull. Gå på bio, titta på film hemma, baka sötsaker hemma, laga mat och gör fin middag tillsammans.

Finns massoor att göra. Gör något som flickvännen/pojkvännen skulle vilja göra och sen får man turas om. Bara hitt'[party] på något!