Forumet - Vad brukar ni göra på fritiden? Hur brukar ni göra om ni vill komma i kontakt med nya människor?

Vad brukar ni göra på fritiden? Hur brukar ni göra om ni vill komma i kontakt med nya människor?

846 0 9
Vill först och främst förtydliga att jag är en tjej i 17-årsåldern och studerar ekonomi inr ekonomi. Har nästan alltid undrat vad unga i min ålder brukar göra under en vanlig dag. Personligen brukar jag inte göra så mycket alls, brukar inte vara med vänner ganska ofta förutom att jag träffar dem i skolan. Klagar inte på att vara ensam, men självklart skulle det kunna vara roligt med nya människor i sitt liv. Dock så vet jag inte riktigt hur jag ska komma i kontakt med människor i min ålder. Det är inte så enkelt för mig som inte tar det första intiativet, kan vara väldigt blyg vid början men så fort jag inser att det är en konversation igång så blir det enklare för mig att hantera situationen. Vad brukar ni göra på fritiden? Hur brukar ni göra om ni vill komma i kontakt med nya människor? 


Tack på förhand! Hjärta

Inga kommentarer

Tråden har 9 svar. Sortera efter:
På en vanlig dag brukar jag lyssna på mycket musik, kolla mycket youtube och typ prata med mamma om olika saker. Låter väl som vilken ung person som helst men det är rätt underhållande Party

Brukar inte träffa så många nya människor. Men om jag träffar nya människor så är det genom andra kompisar.
Jag har inte ens vänner i skolan.

Jag sitter vid datorn. ser på asiatiska animerade serier, talar med personer på discord, ser på YouTubevideor, skapar YouTubevideor, skapar musik, spelar Minecraft, spelar gyakuten kenji 2, spelar tyvärr inte längre EpicMafia eftersom de har bannat mig för att jag var så dålig på att spela att de trodde att jag förlorade med mening, svarar på AskRedditfrågor, svarar på MyAnimeListforumtrådar

Jag kan inte komma i kontakt med nya människor. Jag vågar inte tala med någon. De skulle tycka att jag är konstig för att jag talar med dem. Jag är fast. Jag har inga vänner.

Spana också in:

Brukar väl mest lyssna på lp-skivor/läsa/lyssna på en del böcker/tittar hos bengans och letar lp-skivor.läser en del poptidningar(dock på engelska) bio med kompisar ibland..filmkväll med kompisar ibland hemma.. är en del på musikforum där man chattar med folk med samma intresse..gör musikvideos med  kompisar (dock har vi inte gjort så många) 

Tror du måste sitta och tänka vad är jag intresserad av?kanske bokklubb? eller nån anann klubb som du är intresserad av..
Jadu det bara händer typ. Om man inte har några gemensamma intressen blir det ju väldigt svårt att ha en konversation.

Pluggar, spelar och tränar typ.