Forumet - Vad dagdrömmer ni om?

Vad dagdrömmer ni om?

377 0 23
Jag brukar bli intervjuad av en reporter från lokaltidningen om "vad jag tycker om saken" minst en gång om dagen. Jag blir räddad undan drukning av en snygg badvakt titt som tätt och nästan varje gång jag lyssnar på musik är jag med i den musikvideon[cheers]. Jag blir intervjuad på engelska av typ ellen eller oprah och säger ibland högt för mig själv "yes, the school was a hard time for me, because my teachers hated me and i was like this cool kid... blablabla" Hahaha.

Så vad dagdrömmer ni om? [zzz]
Kan tillägga att jag fick IG i matte C på grund av mina dagdrömmar. Och så att det var tråkigt då. Kan inte heller läsa tråkiga eller svåra böcker utan att jag börjar dagdrömma. Det är väl nästan det ändå negativa. Och så kanske att man är jävligt virrig. Har gått in i fel trapp och till och med i fel hus flera gånger haha!

Spana också in:

dagdrömmer om att göra en "into the wild",
om att ha någon att älska,
att spela live framför en skitstor publik,
att offra sitt liv för någon eller något man tror på (inte religion),
om vad som kommer hända i framtiden

nu på senaste tid jag börjat dagdrömma om vad personer tycker om mig, slutar med att jag blir förbannad och ledsen varje gång....
Dagdrömmer mer än vad jag lever på riktigt.

Om jag ska promenera en lång bit och är uttråkad låtsas jag ibland att jag sitter på en häst/kan flyga. Och så rider/flyger jag fram.
Plötsligt blir det jättekul att promenera och så börjar jag gå mycket snabbare för att det kittlar kul i magen.[blush]
Under tågresor brukar jag tänka att någon av medresenärerna ska brista ut i skönsång och att vi sedan ska utföra ett musikalnummer tillsammans med en massa dans och färger.

Oftast tänker jag dock på hur det skulle vara om en mördare/våldtäktsman dök upp på olika ställen.
Hur jag skulle sparka ner personen osv.