Forumet - Vad dricker ni?

Vad dricker ni?

3257 1 34
Jag har lite problem med magen och få ner allt jag äter och sväljer, vart så länge. Jag måste tugga mer osv. Mina favoritdrycker är nyponsoppa och vatten. Ikeas fläderjuice är ju bäst av allt. De fläder vi köper är då inte lika goda och det är jättesvårt och veta hur mycket vatten det ska vara i fläder innan det blir för läskig smak, önskar jag hade ikeas hemma.

O'boy javisst, men har märkt att en hel del mjölk luktar illa och jag vet inte om det är denna årstiden. Vatten försöker jag dricka mycket mer, men det är svårt och svälja tabletterna med. Saft älskar jag men det sitter kvar på tungan och jag går och sväljer nått hela dagarna känns det som. Så är de också med Kiviks juice. Vi har alltid proviva hemma och nu har jag börjat med tabletter igen. Läste precis det här på nätet:

"..tänk på att dem som har hjärtproblem, och medicinera mot det, inte skall dricka proviva, eftersom, det kan "kapsla in" medicinen, om man dricker det, strax innan, eller efter."

Vad dricker ni? Dricker alla proviva idag? Har ni vattenflaskor med er i handväskan och i så fall vad kan de vara? Hjärta

Spana också in:


Listus: Mestadels vatten då jag löper mycket och jobbar högt upp i luften, men också läsk då och då :)
Varför dricker alla läsk Gråter Jag hittade nyligen en runda högt uppe, nästan en bergstopp i mitt bostadsområde. Drömmer sedan jag var barn att jag bodde några meter från där jag bor nu, lite högre upp bara. Så nära men ändå bor man inte där man hade kunnat bo!!!