Forumet - Vad e det värsta, pinsamaste eller sämsta ni har varit med om inom sex?

Vad e det värsta, pinsamaste eller sämsta ni har varit med om inom sex?

3513 0 76

Spana också in:

framtidstron är död:

sämsta var när min bf tappa sin klocka i mitt öga och jag började gråta.


:D


en gång busade jag och en kille med en isbit i sängen, i mörker och det var mysigt och kul och hade antagligen lett till sex om jag inte hade råkat slå honom i ögat så han fick jätteont och blev sur och sa "godnatt" och vände sig om [cool]
HK Berghdal:

vet ej! men har hört att det inte är så jätte ovanligt, så hoppades på att få ett fint svar här i tråden, men inte fått ännu


Det är nog inte så ovanligt, inget konstigt i alla fall. Ibland får tjejer flytningar/kladd som är mer geleigt, iband mer som smör och ibland rinnigt. Brukar variera beroende på var i menscykeln man befinner sig och sånt. Tjejer är ju lite äckliga, sånt man får leva med.
Lindblom:

Ibland får tjejer flytningar/kladd som är mer geleigt, iband mer som smör och ibland rinnigt. Brukar variera beroende på var i menscykeln man befinner sig och sånt. Tjejer är ju lite äckliga, sånt man får leva med.


aha okej. känns iaf bra nu när jag fått detta förklarat för mig ca 7 år efteråt :P
Vi hade fått för oss att vi skulle va lite omväxlande så vi hade sex på ett skrivbord hemma hos henne, hon bodde hemma.

*Knack knack*
- Vad var det?
- Vadå?
- Äh

*Knack Knack*
- Hör du inte?
- Näe?
- Äh

Dörren öppnas och hennes far kommer in. Det värsta av allt är att han inte vänder i dörren när han ser vad som pågår. Han ställer sig i rummet, till vänster om oss, och säger "Ni kan väl låsa nästa gång?". Inte ens nu lämnar han rummet, han står å väntar på ett svar. Jag står helt naken, förstelnad, förstummad och har typ panik. Till slut skriker Jen att han ska gå ut å då går han. Helt sjukt, vet inte om han blev kåt av att se sin dotter bli påsatt eller nått.