Forumet - Vad fan är det med mig?!

Vad fan är det med mig?!

194 0 29
Har aldrig mått såhär jävla dåligt förrut, har gråtit konstant i tre dagar nu. Har mått dåligt väldigt länge nu men aldrig så jag låtit det gå ut över mig så himla mycket, har alltid kunnat kontrollera det. Men nu, vaffaaaan. Allt känns så jävla värdelöst, jag orkar absolut ingenting. Känner mig mer sorglig och hemsk än vad jag någonsin gjort.

Jag kan inte vara positiv längre, allt är bara negativt hela tiden. Jag har verkligen inget som kan peppa mig och jag är sjukt skrämd inför framtiden. Min mamma klagar hela tiden på mig att jag är så himla negativ och tyst, hon frågar hela tiden varför jag bara sitter vid datorn och kollar skitkonstigt på mig. Jag vill inte bo hemma längre. Jag vill bara bli lämnad ifred.

Hur fan gör man? hur gör man för att klara av det? för att stå ut detta sista halvår innan jag kan flytta?

Spana också in:

Karl Bertil Jonsson:

vrf mår du ens så hemskt?


Dekadent:

Varför mår du kasst då?


Min pappa dog för ett tag sen, vilket lett till depression, jag vet inte vem jag är längre och jag vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv. Också lite en pojke kanske

Myksa:

Hur är dina sovrutiner?


utmärkta tycker jag, brukar alltid somna vid elva-tolv-ett och sova fram till elva. sover iofs ganska mycket nu.

SilentScream:

IIIIIIIIIIH


läskigt. jag hette så här innan, visste du det?
SilentScream:

Yea.


hur visste du?
OF 5:

"det går över med tiden" men hur de vet jag inte


orka sånt. alla vet att det inte gör det, om man vill något får man göra det själv.
Karl Bertil Jonsson:

tkr folk bara klagar


klagar? eehh.. du har ju i alla fall växt upp med det. lite svårt att inte 'klaga' när hela ens liv har förstörts.
Ungsynvinkel:

Då har du haft väldigt lång tid att rehabilitera dig på vilket inte TS har. Vad är det för idiotiskt tanke sett du har egentligen.


iom att det är jävligt mkt jobbigare att sakna en farsa när man växer upp osv. inte fan led jag av nån jävla depression. jag klara mig fint. insåg att livet har sina motgångar o gick vidare. vafan hjälper det till att gnälla osv. se nyktert på livet istället o sluta skylla på saker. livet är tufft. folk dör. så funkar det.