Forumet - Vad fantiserar du om NU?

Vad fantiserar du om NU?

1987 0 19
Rubriken säger allt - vad fantiserar du om nu? Sexuellt alltså.Själv drömmer jag om att få en avsugning. Inget krångligt, djupt-ner-i-halsen-tills-hon-kvävs, utan en vanlig skön underbar avsugning av en tjej som älskar det. Av en tjej som älskar att suga, och som älskar att göra det skönt.

Tänker mig att jag står i baren någonstans. Kanske på en kryssning? Knuffar mig fram till den överfulla baren och beställer snabbt in två drinkar. När jag beställt ser jag mig omkring vid baren, och brevid mig står hon. En söt tjej med lite rufsigt hår - det börjar bli sent, och håret har lockat till sig efter några timmar på dansgolvet.

Våra blickar möts och vi skrattar. Jag har druckit en del, och det har hon med. Det förstår jag direkt, för direkt när våra blickar möts känner jag av det. Vi är som gamla vänner. Fnittriga, fulla och lyckliga. Glada att vara där, tillsammans.
"Vad fan var det du beställde?" skriker hon och himlar med ögonen.
"Apple-tinis," svarar jag och buffar på henne med armbåden. "Försöker du tigga drinkar eller?"
"Apple-vadå? Och jag kan betala själv! Du trängde dig före din köttis."
"Apple-tinis," svarar jag. "Det finns inget manligare. Prova!"

Vi dricker drinkar, skrattar och kommer närmare varandra. Kysser varandra. Hon doftar gott. En blandning av parfym, schampoo, hårspray och nattliv. Jag känner hur jag börjar tända till - och det känner hon med. Vi står ju som limmade mot varandra.

"Kom," säger hon, och drar med mig. Bort från baren. Bort från dansgolvet. Till hennes hytt.

Vi snubblar in genom dörren. Jag får av hennes linne, och hon lyckas knäppa upp mina byxor. Sedan faller vi ner i sängen, jag först och hon över mig. Vi skrattar. Vi har det härligt tillsammans. Det är fortfarande som om vi kännt varandra i flera år.

Några kyssar, och sedan försvinner hon nedåt. Hon drar ned mina byxor och grabbar tag i min hårda kuk. Hon runkar mig några tag, och tittar sedan upp mot mig med ett skratt. Hon säger något, men jag vet inte vad. Jag fastnar i hennes ögon. Och hon väntar inte på något svar, utan smakar genast på min kuk. Först kysser hon ollonet. Låter läpparna glida över det. Hon tungkysser mig där, och jag älskar det. Jag måste komma ihåg det här, tänker jag, Apple-tinis gör män till vinnare.

Sen försvinner alla tankar. Hon kysser min rakade pung samtidigt som hon fortsätter att runka av mig. Jag älskar när någon smeker min pung, och hon uppfattar det direkt. Hon låter tungar glida över pungen några varv så att jag får gåshud, innan hon fortsätter upp till kuken igen.

Hon suger igen, och jag känner hur det börjar rycka i kuken. Hon har inte hållt på länge, men hon gör det så bra att det är omöjligt att hålla tillbaks länge till.
"Jag kommer komma," säger jag.
Hon bara blinkar mot mig och fortsätter suga. Ännu mer, om det är möjligt. En hand smeker mina kulor, letar sig ända ner till mitt anus innan den vänder upp igen. Gåshud och mer njutning. Och så kommer jag i hennes mun. Ett sprut. Två. Tre. Det kan vara min skönaste orgasm någonsin.

När jag är klar kryper hon upp till mig igen och kysser mig. Det finns inget kvar av min sats i hennes mun, annat än en liten salt smak. En liten bismak av njutning.


Haha shit, det blev långt. Det var inte meningen. Well. Sånt händer! Dela med er nu tjejer o killar!

Spana också in:

Jag fantiserar om att få göra om det jag gjorde igårkväll (a)

Jag var med min pojkvän och vi bestämde oss för att ta en promenad i solnedgången, det var riktigt härligt väder ute. Vi gick ner till sjön och gick långsamt längs stranden. Jag kollade på honom och log och talade om för honom hur fantastiskt sexig han är i varenda rörelse. Vi stannade, kysstes länge. Jag kände hur vi kom närmre och närmre varann. Jag tog honom närmre mig och pressade mina bröst mot hans kropp, jag lekte lite med handen över hans kropp, och jag kände hans hårda kuk mot mig.
Jag märkte att det kom några gående en bit bort, jag backade honom några steg och han stod lutad mot ett träd. Jag visste att dom fortfarande skulle kunna se oss om dom fortsatte åt samma håll. Men jag var hysteriskt kåt nu. Jag knäppte snabbt upp hans byxor och samtidigt som jag drog ner dom följde jag med ner på knä. Jag berömde hans kuk och smekte honom långsamt. Kysste och slickade men var för kåt för att hålla på för länge. Nu tog jag in honom i min mun, han höll ett stadigt tag i mitt hår och stönade så jääävla sexigt som bara han kan. Jag började suga fortare och va så kåt att jag inte visste var jag skulle ta vägen, jag började ta på mig själv samtidigt. Handen innanför trosorna, det slutade med att vi kom samtidigt, han i min mun. Vi var båda överens om att det var bland de bästa vi gjort tillsammans. Gissa vem som fick belöning inatt då? ;)