Forumet - Vad får det att ta slut efter så lång tid?

Vad får det att ta slut efter så lång tid?

907 0 16

Spana också in:

overdose delusion:

Men varför tar det slut om man älskar och det hållit i flera år?


Ångrade mig. Klart man kan sluta älska, - men personen kanske inte märker det själv ens. Utan det kanske bleknar med tiden, och till slut tar det bara stopp. Och kanske beror det på att man blir alldeles för van vid det den personen man lever tillsammans med har, - och så tröttnar man så himla mycket på det att man bara måste göra slut och flytta där ifrån eller alt. vara otrogen[n]
Längsta förhållandet varade i ungefär två år, det tog slut för att vi ville olika saker och växte ifrån varandra. Ibland blir det så att man helt enkelt inte har några större problem men kärleken svalnar, och man prioriterar annorlunda. Bara för att man är på samma nivå när man påbörjar förhållandet så betyder det tyvärr inte att man är det genom förhållandet, detta gäller särskilt förhållanden i ung ålder.
Les voleurs:

Rinner väl ur sanden
Tröttnar på varandra


Pendulum:

Man växer i från varandra, tappar känslorna, osv..


Eller så får man andra prioriteringar, sen beror det mycket på vad som hänt under de fyra åren. Allting kan hända, folk som varit tillsammans långt mer än 4 år kan även de gå skilda vägar kolla bara på skilsmässo statisiken.
Man kan fortfarande älska någon men ändå bestämma sig för att förhållandet inte kommer funka. Men om det verkligen är att någon plötsligt gör slut, utan att du/man haft det på känn under en period eller pratat om det, då är väl risken att partnern själv gått omkring och tvekat (av olika anledningar), sysslat med annat/andra, och sen beslutat för att plötsligt göra slut. Detta blir inte så plötsligt för partnern, men det blir det för dig.
Beror nog på. Förhållanden bland unga är dömda att inte hålla.
Läste nånstans (ska försöka hitta källan) att mindre än 1% av alla förhållanden som börjar i tonåren håller (kommer inte ihåg om det var 5-år eller 10-års period de räknat med).

Faktum är att när man växer ifrån varandra och blir intresserade av andra människor, saker och händelser speciellt om dessa är oerfarna sen innan.

Jag var ju ihop med en tjej i drygt 4 år och vi börja unga och förlorade våra oskulder med varandra, men hon drog sig iväg för att hitta nya erfarenheter.

Sedan när man blir äldre kommer även skola, jobb och annat in och det blir allt svårare att hålla ihop.
Allt var ett sjukligt experiment. Själviskt men ändå bryr jag mig inte. Jag blev dumpad på grund av att jag aldrig var kär. Är heterosexuell


Slumpartad:

Man vill förändras, uppdateras. Partnern står i vägen för det.


stjärnfall:

Man inser att man vill gå vidare i livet. Så enkelt är det.