Forumet - Vad finns det att göra förutom att supa ute?

Vad finns det att göra förutom att supa ute?

1952 0 38
Nu är det en lördag och jag pallar absolut inte plugga, kan inte spela och orkar inte sitta isolerad i ett rum utan att ha något att göra.
Så frågan är, finns det något att göra ute på stan förutom att supa i det här landet? Gillar inte att supa runt, har inga personer att hänga hos/med heller.

Är så fattigt att det enda som finns att göra är att supa. Som vanligt så känner jag att det hade vart kul att gå ut om det hade funnits vad som helst utom supande, vad som helst. Finns det ingen som gillar att göra något annat?

Är öppen för det mesta. Gillar att göra något och inte bara sitta. Föredrar alltså att dra ett parti schack före att sitta i en ring och kallprata om hur fint väder det är, hence fester är tråkigt.

Spana också in:

kachin:

vi kan rita tillsammans? [blush]


Jaa, jag har nåra idéer att rita ner. Men du får stå emot dina impulser att göra en femåringsteckning av min mage direkt, om du får några alltså. Kollar på din avatar och tänker mig att det där skulle va den perfekta ritningsytan, men lycka till att hitta nåt sånt.

Jag är lätt på alltså, fan vad coolt det skulle vara att ta fram kritorna och rita sönder med nån man halvanonymt snackat med på nätet [blush][party]
salem1:

Men du får stå emot dina impulser att göra en femåringsteckning av min mage direkt, om du får några alltså.


varför itne? [sad]

salem1:

Jag är lätt på alltså, fan vad coolt det skulle vara att ta fram kritorna och rita sönder med nån man halvanonymt snackat med på nätet [blush][party]


haha ah borde lätt anordna en mini-um-träff o göra det [cute][cheers]
kachin:

+ kachins 100% [party]


Hmm hur skulle det gå till da, övriga diskussioner -> mini-UM-träff nästa helg -> kör hårt? bara vi två [blush]? vi två + dom man tar med sig? val, val. Jag röstar på allt och är beredd att singla slant om du också gör det. Men det måste bli av iallafall, allvarligt alltså, att sitta och rita på varandras magar... hur många får nånsin uppleva det?