Forumet - Vad finns det för bra bilspel till Datorn?

Vad finns det för bra bilspel till Datorn?

1094 0 9
Tråden har 9 svar. Sortera efter:
Forza horizon 4 HADE varit bra om jag fick spela det, först så sparade den inte någon data och nu startar inte skiten längre
Det finns massvis med bra spel. Beror lite också på vad man har för preferenser. Vissa gillar action, andra strategispel osv.
Call of Duty, State of Decay 2, Europa Universalis IV, Heroes and Generals, Star Wars Battlefront 2, Total War Rome II m.f. är alla spel som jag tycker om. Black & White (B&W) är ett spel som jag tyckte om när jag var liten och fortfarande tycker om, enda problemet är att spelet finns inte att köpa och jag missade att köpa B&W II vilket var synd. Väntar på att kunna köpa B&W III, när nu det spelet kommer ut.
Det gäller att leta och hitta vad man tycker om, finna flera sidor för det. Steam, Humblebundle osv. Den senare är bra om man vill ha ordentliga reor på spel.

Spana också in:

Forza horizon 4, eller forza motorsport 7. De är väligt bra bilspel. Horizon är mer öppen-värld och lättare / roligare att spela med kompisar. Motorsport har inte öppen värld, men är mer inriktad på "riktig" racing. Själv tycker jag Horizon är roligare eftersom man just kan spela med kompisar lättare och det finns gott om race o bilar.