Forumet - Vad för ansvar har man för andras känslor?

Vad för ansvar har man för andras känslor?

753 0 9

Jag känner ofta att jag har ett ansvar för andras känslor. Speciellt personer som jag gillar. Men även andra. Personer som jag tycker är jobbiga, fula, osv. Säg om du raggar på någon, sedan så inser du vilken idiot eller hur ful personen egentligen är. Så tänker du woot?! Har jag då ett ansvar för personens känslor?

Jag menar, jag vill ju inte bli behandlad så själv. Men jag orkar inte bry mig om det, jag menar jag kan väl inte alltid tänka hur jag skulle vilja bli behandlad om jag var sådär ful och jobbig???!? 

hellre för lite än för mycket ansvar. människor som hänger mycket tid till att avgöra hur de ska bete sig för att bespara andra människor jobbiga känslor är generellt sett sådana jag helst vill ha så långt borta som möjligt från mina känslor. blir dessutom sjukt kränkt när andra människor tror att de har ansvar över att jag är dum i huvudet och ledsen. lägg av.

Spana också in:


svnfpudkA: hellre för lite än för mycket ansvar. människor som hänger mycket tid till att avgöra hur de ska bete sig för att bespara andra människor jobbiga känslor är generellt sett sådana jag helst vill ha så långt borta som möjligt från mina känslor. blir dessutom sjukt kränkt när andra människor tror att de har ansvar över att jag är dum i huvudet och ledsen. lägg av.
TACK! Hjärta Precis, det är ju superförnderande att människor inte fattar detta OMGOMG Rodnar