Forumet - Vad för företag skulle du skapat?

Vad för företag skulle du skapat?

1827 1 20
Vore riktigt roligt att ha ett kök/restaurang någonstans, bara ett litet enkelt ledigt ställe, inte något sådant typiskt som vi har i västvärlden. Det vore roligt att få ha.

Skulle vara kul att ha ett företag där man är sådär 5-15 anställda och så arbetar man med arkeologi och letar efter potentiella fynd och utför utgrävningar över hela jorden och sedan får lön via staten igenom att överlåta fynd till museum eller så. Det vore hur intressant som helst.

Att skapa spel vore också häftigt igenom att vara world designer eller vad det kallas där man bygger upp världen och får bestämma hur olika banor, uppdrag, landskap, hinder, npcer osv ska se ut och fungera.

Spana också in:

jag vill skapa en enormt framgångsrik miljonärbegravningsbyrå. jag vill se ledsna barn komma in och fråga efter den dyraste och finaste kistan till sin mamma, men då säger jag bara "jag ber om ursäkt men den dyraste kistan vi har kostar 56 miljarder kronor. om jag får döma från era kläder så misstänker jag er mor dog av hepatit c. Jag vill inte ha hemlösa sjukdomsfamiljer i min begravningsbyrå, ni ger oss dåligt rykte! FÖRSVINN!! ELLER VILL NI HA POLISEN EFTER ER?" ja det är vad jag skulle säga till mina ovettiga kunder. 
Cloudsfashion. Ritar dina drömkläder och drömhus och drömman eller drömkvinna. Tolkar dina drömmar och får bort dina rädslor genom pynta med söta saker. Lite som "a girl and three sweethearts" som illustrerar mat. Kan pärla också, så slipper jag själv använda dem. Eller blogga med tips på bästa fikaställen, matkritiker. Men då är det och sitta hemma, tråkigt och ensamt. Sortera ditt hus, lite som hembiträde utan städning.