Forumet - Vad för parti ska jag rösta på? 2.0

Vad för parti ska jag rösta på? 2.0

574 0 15
Okej, så den förra tråden verkade fungera sådär halvbra, för många alternativ gav ett mycket jämt resultat.  Så i denna omgången så har jag minskat på alternativen betydligt till ett val mellan Vänsterpartiet och Piratpartiet. Det handlar fortfarande om EU-valet. 

Vad för parti ska jag rösta på i eu-valet?

Spana också in:


32g94FPaqw9WKHL0KH2L5dLMIW3Osx: Okej, så den förra tråden verkade fungera sådär halvbra, för många alternativ gav ett mycket jämt resultat.  Så i denna omgången så har jag minskat på alternativen betydligt till ett val mellan Vänsterpartiet och Piratpartiet. Det handlar fortfarande om EU-valet. 
Tycker du om våld mot meningsmotståndare, vänsterextremism och kommunism? Då ska du garanterat rösta på V. De sitter nämligen i en partigrupp med direkta antidemokratiska vänsterextremister och kommunistpartier från olika länder i Europa. Samma grupp som vänsterpartier i både Norge och Finland valt att lämna på grund av deras extrema partimedlems partier. 


Rösta på Piratpartiet. De har fortfarande en god chans att komma in i parlamentet och dessutom är de 100% demokratiska. För yttrandefrihet och mot bevakning. Bra parti.