Forumet - Vad för plagg är snygga?

Vad för plagg är snygga?

1921 0 83
Hej!

Jag är 15 år gammal och jag har precis kunnat få ut mina Google AdSense pengar efter ett hejvilt prat med Google om hur jag skulle skatta för de bla blabla och nu sitter jag med pengar som motsvarar sex månadslöner för min pappa och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av dessa så jag tänkte köpa kläder innan jag visar att jag har så mycket pengar (så att jag hinner göra lite innan han tar allt och sätter på mitt sparkonto).

Då undrar jag - vad för plagg är snygga på killar? Jag ser ganska vuxen ut och jag tror inte jag kommer växa mer så igår drog jag och köpte en Fillipa K kostym och det var ett impulsköp och jag vet inte varför jag gjorde det men jag älskar kostymen!

Det som kan sägas är att jag liknar Christian Bale till ansiktet och kroppsformen (något alla påpekar när de ser mig..).

Har tidigare bara använt svarta/blåa t-shirtar med helt vanliga jeans och jag börjar faktiskt inte tycka om det.

Ska försöka klä mig mer manligt då jag trivs mycket mer med det, har också börjat använda en gammal Patek Philippe klocka som min farfar lämnade efter sig till mig och jag älskar verkligen det.

Jag hoppas att jag kan få bra tips, tack!

Spana också in:

MissingNo:

Andreas Wijk.


vem fan e den fjanten[tard]?
kerpentin:

jag har precis kunnat få ut mina Google AdSense pengar efter ett hejvilt prat med Google om hur jag skulle skatta för de


dom försökte samma med mej igår... fy fan va dom e dryga! men jag har oxå flera månadslöner på mitt konto[cool]