Forumet - Vad föredrar du?

Vad föredrar du?

2684 0 24
Låt säga att din partner hade ett one night stand med någon hen inte känner och förmodligen aldrig kommer träffa igen. Din partner ångrar sig, men vet inte om hen vågar berätta för dig om incidenten, eftersom det kan förstöra allt ni har.

Spana också in:

Hade definitivt velat att hn berättar om det, för att sedan kunna prata om saken. Lite beroende på hur personen ifråga hanterar situationen i efterhand samt hur jag känner i stundens anda är det inte helt omöjligt att det tar slut mellan oss. Tror inte och jag känner mig själv tillräckligt bra för att veta hur jag skulle reagera i situationen och därmed vilka slutsatser jag skulle dra och följder som skulle bli.

vackervedder: Att partnern berättar, så vi kan prata om det.
Hade inte förstört någonting men i mitt scenario hade nog min partner informerat mig på förhand om att hen ville idka coitus med en annan, så jag hade kunnat planera in något kul själv. Mitt enda problem med mitt öppna förhållande var att jag inte fick tid på mig att veta om när min partner skulle iväg med någon annan, så om något hände mig och jag behövde stöd var jag ensam för kvällen, vilket kändes hemskt just då.
att partnern berättar, men jag ser därefter inte hur det skulle finnas så mycket att säga om det. hade inte gjort slut för en sådan sak, men det hade mycket väl kunnat vara den första sprickan i isen. ovisshet hade också funkat för min del, så länge min partner inte går omkring och bygger upp någon slags katastrofal skamfylld ångersvulst som läcker ut över vardagen trots alla försök att dölja't. bättre att tömma och desinficera bölden i så fall.