Forumet - vad föredrar ni killar?

vad föredrar ni killar?

7593 0 16

Hur ska en tjej se ut, vara klädd? Vad tycker ni mest om lixom funderar på att byta stil helt o hållet, vill lixom bli som en ny människa, mår mycket bättre än vad jag gjorde för typ 5 månader sedan o vill lämna det som hänt bakom mig, därför tänker jag träna o äta nyttigt, gå ner 5 kg fixa en fastare kropp, byta hårfärg, frisyr och ja typ allt, så vad tycker ni är snyggt hos en tjej?

Kommentarer (8)

 1. Om jag får säga hur jag tycker en tjej ska vara så ska hon inte vara fet och inte spinkig och hålla på med att äta väldigt mycket nyttigt typ, fast om man har lätt för att gå upp i vikt och inte vill bli tjock och har svårt att gå ner i vikt så är det en annan sak.

  Att en tjej har långt hår, är trevlig. Vet inte riktigt.

 2. metal_girl_by_moplika-d366ogh.jpg,

  Något sånt här ungefär hade varit nice, satsa på det,vi behöver mer tjejer som diggar hårdrock och metal! :D

 3. Jag tycker man kan lyssna på rock och metal men personligen tycker jag det är fånigt att klä som som en hårdrockare och så.

 4. Asså kan hålla med dig på en punkt, att om man bara gör det för att man lyssnar på den här typen av musik så är det fel. Man får väll ha på sig va man vill. 

  Men själv föredrar jag hårdrockar stilen,det känns helt enkelt rätt för mig och jag hade gärna gått ut på stan så här.  

 5. Ja om man vill och känner att det är rätt så abslout ska man det. men bara för att man lyssnar på musiken som du säger och klär sig därefter är fel eller iaf inte så rätt. Det borde vara mer en smaksak som för dig!

 6. men erkänd, hon är ass het och söt, tjejen på bilden ;)

Tråden har 16 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Kläder överlag är väl att föredra.

Spana också in: