Forumet - vad går gränsen mellan ragg/flört och att vara oskyldigt trevlig?

vad går gränsen mellan ragg/flört och att vara oskyldigt trevlig?

10719 0 180

Spana också in:


mynona:
Jag hör aldrig att jag inte fattar ragg. Däremot kan jag knappt säga ett ord eller se på en annan människa utan att vederbörande tror sig vara flirtad med. Jag vet inte vad det är med mig som ständigt och jämt får folk att tro detta? Förut gjorde det mig hämmad och att jag kände mig tvungen att försöka uppföra mig mer dämpat och klosterliknande i mina ord och rörelser, men nu orkar jag sällan bry mig om det. 

för det första, underbart inlägg.
sedan tror jag att det beror på din seduktiva blick och ditt intellektuella sätt att tala på. känns som att man får speciell behandling och man känner sig granskad tror jag.

jag har själv varit rent ut sagt skitdålig på att flirta på grund av att jag inte gillar när främmande människor tar på mig och att jag är försiktig i början att öppna mig och lämna ut personliga detaljer. har lärt mig hur man gör nu dock. långa blickar, instämma med låg röst och att ta på personen lite försktigt brukar fungera utan att vara för mycket, staying spännande.


ceka92: för det första, underbart inlägg.
sedan tror jag att det beror på din seduktiva blick och ditt intellektuella sätt att tala på. känns som att man får speciell behandling och man känner sig granskad tror jag.
Tack. Min blick brukar beskrivas som intensivt forskande och skarp, jag vet inte om det ska ses som seduktivt ;) Däremot är min röst enligt flertalig bedömning ansedd som suggestiv, kanske spelar det in. Det är möjligt att man kanske ser det som att jag ger ett speciellt fokus genom mitt sätt att tala, eftersom jag försöker fokusera på personen och ta vad hn säger på allvar, det har jag i så fall inte tänkt på!