Forumet - Vad gillar boys att snacka om??

Vad gillar boys att snacka om??

1365 0 18
Jag är på g med en 3 år äldre (han e 18, ja e 15) o vi har träffats en gång. Ska dock träffa honom igen nu under veckan typ, o undrar vad killar helst vill snacka om? Grejen är att jag vill få upp en bra konversation om något som båda tkr e intressant. Det är inte stelt mellan oss, och jag är inte blyg för å snacka. Vill bara veta VAD jag kan snacka om ;-) Plzzzz behöver verkligen tips haha. 

Spana också in:

är väl lite blandat man brukar vilja prata om saker som intresserar en. men om någon e blyg så kan de ju va svårt o veta vad den intresserar sig för. det kan vara bra att börja med att ta reda på detta. dessutom har folk ofta mer än ett intresse eller ja det är ju en fördel om dom har så man kan prata lite längre
om du vill försöka gissa dig till vad han är intresserad av kan du kolla här http://www.scb.se/statistik/_publikationer/OV0904_2013A01_BR_24_A01BR1301.pdf lite statistik över folks fritid o så där kan du kanske se vad som är vanligast o utgå från det helt enkelt. 
Först, försök att vaska fram vad han har för intressen så kan du tala om vad du har för egna intressen som du vill prata om, om deet blir stelt så kan du försöka att snacka om något så kanske han är beredd att höra, om du inte gör några försök till att prata lär inte han göra det heller.
Om ni har gemensamma intressen att prata om så är det ju bara att snacka på! Glad