Forumet - Vad gillar dudes?

Vad gillar dudes?

1595 0 97
Vad gillar egentligen en kille hos en brud?

Finns så äckligt många ideal på brudar men frågan är.. vilken av dem är den bästa..
Är det så att en kille föredrar hellre en brud som är väldigt brudig av sig, eller en brud som är mestadels som typ en kille. Alltså inte tänker mycket på utseende, gillar typ rapa, asså. typiskt otjejig.


Vad är det som egentligen som pekar på vad killen gillar hos brudar?
tänker även på personligheten. Om man hellre vill ha en blyg,söt brud eller om de är en pratglad, snygg brud som tar mycket plats.

DÅ menar jag, ett typiskt flickväns- ideal.

Spana också in:

För att ens klara sig förbi steg 1 hos mig så finns kraven att hon inte dricker (alkohol), röker eller knarkar.

Klarar man av det steget så vill jag ha en tjej som är sig själv.
Föredrar dock omtänksamma tjejer som hjälper andra än dem som bryr sig om sig själva, blandning av blyga och sociala, föredrar nog sociala mer för att jag själv är relativt social. Rapa och annat "grabbigt" tycker jag bara är äckligt, går ibland men inte ofta, men det kan bero på att jag knappt gör sådant själv.
Smertesorg:

answer the question.


eftersonm det inte finns något enhetligt svar på frågan är det fullständigt omöjligt. som du förhoppningsvis trollar alla i den här tråden eller utgår från personliga preferenser utan någon form av anknytning till ett enhetligt svar.

tl;dr: sluta vara så tardad.
Knarko:

För att ens klara sig förbi steg 1 hos mig så finns kraven att hon inte dricker (alkohol), röker eller knarkar.
Klarar man av det steget så vill jag ha en tjej som är sig själv. (...)


Hur många har du ens träffat som passar in på den beskrivningen? O.o

OnT Så är väl det viktigaste att den personen är snäll, pratglad och frammanar någon form av intresse. Sen hur personen ser ut brukar vara ganska irrelevant, om man gillar personen så blir hon automatiskt snygg.
Eh, men vad jag vill se hos en partner, ur perspektivet att det ska bli ett långvarigt monogamt förhållande (även om jag försöker undvika sådana)?

Att hon ska ha en bra grundläggande människosyn. Hon ska inte vara ett elitistiskt, might-makes-right-rövhål.

Att hon ska vara intellektuell på något plan. Hon behöver inte vara värsta brainiacen eller ens jätteintelligent, men det är bra om hon är intresserad av sådana saker. Helst samhällsfrågor, men det är inte nödvändigt.

Att jag ska finna henne sexuellt attraktiv och att hon ska gilla sex. Jag är en sexuell person, och kan inte klara ett monogamt förhållande om det inte involverar sex.
Nån som är sig själv.
Som inte går i tights, skinnjacka, converse, halsduk och blondt hår för att man "ska". (inb4 det där är inte mode, skriver bara det jag ser dag ut och dag in ute.)
Sen har jag alltid varit svag för tjejer med kort hår, speciellt rött eller svart. Samt punkrockig i stilen, fast inte överdrivet. (dvs kedjor, nitar och anarkistmärken överallt det får plats.)