Forumet - Vad gillar killar?

Vad gillar killar?

3868 0 7
Hej jag är en tjej som ofta klassas som snygg men de något jag inte tror på. Jag är den roliga typen som har många vänner men jag är knas i bollen när det kommer till killar. Har hur många som helst killkompisar då jag gillar att vara med killar mer men vet inte vad det är killar så gärna kräver från en tjej gällande ex utseende och personstyp. Är väldigt osäker på mig själv och hur jag ser ut tycker jag själv ser ut som en apa men då de flesta tror att jag älskar mig själv. Har hört många gånger att killar gillar glada tjejer..

Kommentarer (7)

  1. är det du på bilden behöver du inte oroa dig över utseendet. 

    dessutom har alla något dom stör sig på, som ingen annan märker eller ens tänker på. 

  2. Tack så mycket :) men det kan jag tyvärr inte hålla med om. Ja de flesta hittar väll något att hata om sig själva men känns som jag inte hittar något positivt och bra i mig och tror det är det som skrämmer iväg inte bara killar utan även tjejer och nära vänner blir istället främlingar.

  3. Nu vet jag inte hur gammal du är men gissar på att du e under tjugo, och då kan jag säga att det är ett helt normalt att tvivla på sig själv i den åldern. Man har liksom levt i en roll som andra bestämt åt en och lyssnat på vad omgivningen tycker men sen inser man att är Låter lite som att du har problem med självförtroendet, om du känner att det är ett stort problem kan jag rekommendera dig att gå till bup eller nån psykolog.

  4. Blev lite fel, men ja man inser att man är en egen individ! Önskar dig lycka till iallafall, och kom ihåg att livet handlar om att omge dig med bra folk som tycker om den för den du är.

  5. Har kontakt med BUP och både psykolog och psykoteraput gällande mitt dåliga självförtroende och andra problem. Tack och det du säger låter intellektuellt och ska försöka att tänka i de banorna :)

  6. Det är just sånt här som skapar osäkerhet. Man ska aldrig försöka vara något som man inte är. Självkänslan kan man alltid jobba på men va alltid dig själv så löser sig allt i slutändan. Som du själv säger att du har många kompisar så beror det på att du säkert är en rolig social människa. Av samma anledning tror jag många killar gillar din närvaro också.

  7. Jag tror lixom inte på att va någon man inte är för ens riktiga jag kommer alltid fram alltså försöker jag alltid vara mig själv :)

Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Ja alltså killar är en homogen grupp och alla gillar exakt samma saker!
gillar folk som gillar än för den man är, och sen gillar jag ju att snacka lite filosofiska grejer med tjejen också, men det kanske bara är jag. 

men för att sammanfatta, en snäll, smart tjej med en bra personlighet. när jag blir kär handlar det alltid mest om personligheten.

Spana också in:

Ja, man blir omtyckt om man är glad och "klarar allt"
finns även en del som dras till de som verkar osäkra och svaga.

Problemet för någon som visar sig stark/glad men egentligen inte är det, är att partnern blir chockad när den får se en ny sida av personen - och såklart är det negativt.
Däremot kan det vara mer positivt om en som visar sig osäker/svag kommer ut som stark och glad inför sin partner. men ja, träffar den på en "psykopat" eller en typiskt misshandlare, så blir det ju en negativ effekt.

Menar inte att det är dåligt att du är öppen och glad - det är jättebra - men vet en del som har problem med att visa känslor och därav verkar vara glada, öppna och starka. Bra att ha konsekvenserna av det i bakhuvudet