Forumet - Vad gör en man attraktiv enligt dig?

Vad gör en man attraktiv enligt dig?

4445 3 30

Både utseende och personlighet. Typ den perfekta pojkvännen. 

Jag har precis kmt på att alla män jag är riktigt attraherad av är feminister och ifrågasättande när det gäller sociala normer och andra samhällsfrågor. 

Kommentarer (7)

  1. Vad gillar TS själv hos en man om man får fråga då? Rodnar

  2. Jaha, feminister.. haha. 

    till utseendet dåe? 

  3. är mkt för snubbar med bruna mjuka ögon Rodnar brunetter gillar jag också, men har gillat blonda/brunetter och blåögda/brunögda människor med, gröna ögon är fint också <3 kroppsmässigt föredrar jag smala killar, inte jätte smala kanske, men övervikt är inget jag tänder på iaf. 

  4. Låter likt mig! Alltså, sådana jag tänder på, fast motsatt kön dårå, mkt bra smak! ;)

  5. Jag tänder på alla sorters killar. Precis alla jag känner säger att jag har dålig killsmak,en enligt mej så är nästan alla killar snygga. Men vad man tänder på extra mycket är ett fint leende! Och lukta gott! :) men om killen är kaxig så röker han på en gång. ;)

  6. Oj massa felstav där men aja!

Tråden har 30 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Generellt sett är det attraktivt med killar som är roliga, intelligenta, ifrågasättande och har något de brinner för/nå nörderi av något slag. Ett snyggt tätt skägg går typ alltid hem. Större läppar och en robust kroppshydda är nice. 

 Tycker dock att det här med att försöka föreställa sig en perfekt x-vän och dens egenskaper/utseende är trams, egenskaper kan yttra sig på så olika vis hos olika personer. Skulle aldrig vilja ha "mina drömmars man" om jag hade någon sådan, vill inte ha en partner som är exakt så som jag önskar. Anser också att det är lite skillnad på egenskaper man gärna ser att en person har och egenskaper som attraherar en.

androgyna kroppsdrag, en stil som generellt är ganska könsneutral men som innehåller små element som är könsrollsöverskridande (såg ett väldigt väldigt sött ex. på detta senast igår), valpighet och blyghet.

Spana också in:

Stora Muskler

Mycket Pengar
Snab bil..

tänker typ nån som gör mig glad Rodnar

o inte säger saker som får en att tveka på sig själv

o typ extremt ärlig 

så man känner att de e okej o vara ärlig tillbaka oxo utan att de sårar på något sätt

gärna nån som e duktig på prata men inte stressar o typ så, kanske typ oftast tyst men sen ba när den säger nått så är det bra saker elr roliga

de e attraktivt tycker jag o då spelr de ingen större roll hur den ser ut för min del Hjärta

men viktigt på utseende e att den är lång o gärna mörkhårig

oo får typ ont i magen när folk skriver ögonbryn för mina syns knappt o de är jättejobbigt xD

Att jag uppfattar personen som intelligent, att han är ödmjuk, luktar gott, har liknande värderingar som jag och är jävligt bra på något.

Och han får gärna ha mörkbruna ögon också.

Allt ovanstående är sådant jag brukar finna attraktivt. Den "perfekta pojkvännen" är jag för gammal för att tro på, det finns inget som är "perfekt".

Bra hygien ja.
Tatueringar (fast kanske ej de som är fullklottrade av fylletatueringar som ser ut att vara gjorda av en treåring under ett epileptiskt anfall)
Besöka gym någorlunda regelbundet.
Vara lite längre än jag.
Ifrågasättande.
Genusmedveten.
Gilla djur.
Socialt kompetent.
Smart.
Lugn.
Omtänksam.
Snäll.

typ så.

Bra personlighet och fint leende! Och helst så ska han ha någorlunda likadana intressen som mig. Gillar hundar. osv.

han måste vara artig, moralisk tacksam, trevlig. Inte  sterotypisk gentleman dock.
Ha någorlunda skön humor som passar ihop med mig.  Vi behöver inte ha samma intressen på det sättet men vi ska kunna göra saker tillsammans, intressera oss för varandra och föra bra konversationer
Är han musikalisk är det grymt. 
Plus med snygga ögonbryn och långt hår. 

Har aldrig fattat varför inläggen hamnar så ologiskt i sånna här trådar? Ledsen

Hon får inte var feminist/pk-monster men hon måste samtidigt våga stå upp för sin grej och inte vara nån mes. Sånt är oattraktivt.

Hygienisk typ duschar istället för att dränka sig.i parfym vilket många gör., lång, bredaxlar är sjukt snyggt. Och så gillar jag om de har kraftiga kindben.

Alla jag känner tycker jag har sjukt dålig killsmak. Men såhär tycker jag en kille ska va: Ha fint leende! Då smälter man!! :) Han behöver inte va populär eller något. Ha hyffsat hår, kunna få mig att skratta. ( jag skrattar åt allt ) han behöver inte va någon jvla prins eller något.. Det är tur att man har lite udda smak än kompisarn, då slipper man ju bråka om den perfekta killen. ;) Men det som fan man blir kåt av på en kill är musklerna. Till exempel förut när jag å min kompis satt i skol cafeterian, då var det en kille som hade på sig en jacka. Han var helt ok i ansiktet. Men när han tog av sig jackan så såg man liksom hans muskler, och då blev liksom hela han snygg ;)

A

Vad jag finner attraktivt på män och kvinnor är ganska likartat. Ett maskulint ansikte med feminina drag och en markant, distinkt och relativt stor näsa. Därtill en vältränad, eller i brist på det, enbart smal kropp och en markerad midja. Gillar genomtänkta och egna stilar, såvida den inte innehåller ett övermått av bjärta färger.

Vad gäller kvinnor mer specifikt stilmässigt så har jag i huvudsak två typer, vilka förstås korsas. Den ena är den relativt klassiskt feminina, med långt hår och proper, men ändå förhållandevis avslöjande utstyrsel. Den andra är tjejer som ser ut som pojkar som i sin tur ser ut som tjejer, med kort hår, sparsamt med smink och mer androgyna kläder.

Personlighetsmässigt gillar jag intelligens, intellektualism, egenkärlek, attityd, självdistans och en någorlunda avancerad humor. Gärna kryddat med en generös nypa språkfascism.