Forumet - Vad gör en tolvåring?

Vad gör en tolvåring?

841 0 20
Jag en tjej på 14 år och ska hem till en tjej som är 12 på söndag. Men jag vet inte vad vi ska hitta på. Vad gillar en tolvåring att göra? Det ända jag kan komma på är typ att fixa och måla våra naglar. Kan ni snälla komma med fler förslag?

Spana också in:


123fendas:
Ja just det ja, när jag var 13 år gammal, då försökte Ludvig prata om tjejer med mig, men jag vägrade, eftersom jag inte litade på honom... det var lite dumt av mig, tror jag
I dagsläget snackar jag o mina kompisar om tjejer helat iden haha (en del grova saker..) och jag är ju femton. När man blir äldre inser man typ att det inte är pinsamt med sex o sånt, tror de blir lättare o prata då haha Cool

Annie05: Jag en tjej på 14 år och ska hem till en tjej som är 12 på söndag. Men jag vet inte vad vi ska hitta på. Vad gillar en tolvåring att göra? Det ända jag kan komma på är typ att fixa och måla våra naglar. Kan ni snälla komma med fler förslag?

Nu är jag knappast någon expert på vad barn i pubertal ålder gör, speciellt tjejer. Men min sysling hon är nu snart 12år gammal nästa år, när jag har lekt med henne så höll hon på med slime och konstlera, hon höll på med appar på telefonen med dansmoves och så har jag vart med henne och spelat lite mobilspel. Man kan ju använda brädspel och ah, nått sånt! :)