Forumet - Vad gör folk?

Vad gör folk?

1161 2 4

Var hälsade, dödliga och övriga

Jag är bevisligen inte den ende som har ett visst behov eller intresse av att diskutera på internet och nu när um-pantalongerna börjar bli, för att inte säga har varit sedan länge, för små så söker jag mig så smått efter alternativ. Jag är trots allt rätt säker på vad personen ovanför mig tycker om mig och har likaledes ett tillräckligt hyfsat hum om vilka ovanför som vill ligga med mig. Dessutom så verkar inte diskussionsidéerna sprudla överdrivet mycket här längre och det är inte med övermäktigt stark förtjusning jag inväntar nästa tråd om varför feminism är den kvinnliga Satans påfund (förslagsvis Liliths, men det är å andra sidan inte så långsökt.) Ärligt talat är det i huvudsak en enda användare som omedvetet håller mig kvar, någon som i mina ögon lyfter forumet åtskilligt och också fungerar som en implicit ursäkt till varför jag hänger kvar på något som ska föreställa ett ungdomsforum, trots att jag vid det här laget är närmare tjugofem än tjugo. Detta är också den enda användaren bland mina mer eller mindre frekventa meningsmotståndare som jag betraktar som övermåttan intelligent. Hursomhelst har jag avvikit från ämnet.
      Denna morgon, som sällskap till frukosten, tänkte jag mig ge Flashback en chans, men, som jag med andra fått erfara sedan tidigare, går det ju inte att vistas särskilt länge på denna gudsförgätna cyberplats innan man börjar gråta blod.

Sålunda är min frågeställning och enda nödvändiga textrad som behöver läsas för att svara i tråden, ifall textväggen ovan synes Dig avskräckande: Var kan en gynnare lik mig själv finna en källa till diskussioner i cyberrymden som inte är Ungdomar.se eller Flashback?

Jag förstår att man ej kan vara inne på Flashback utan att bli upprörd över flera saker men jag tror att det är nog, tyvärr, det enda diskussionsforum med "äldre" och med ett utbud som är bredare än vad UM har att erbjuda.  Men vad vill du diskutera?  Vilka trådar vill du se här? Lycka till! 

sicilianmind: Men vad vill du diskutera? Vilka trådar vill du se här?
Jag har ett ganska brett intressespann så jag vet inte exakt, men det är ju också så att oavsett trådämne har det en påtaglig tendens till att spåra ur till "SD 2014" eller feminismens vara eller icke vara. Säger inte att jag ska ta mina väskor och gå med en gång, men någon gång måste det ju bli av.

Spana också in: