Forumet - Vad gör jag när han väljer datorn?

Vad gör jag när han väljer datorn?

468 0 26
laga mat till honom! eller ta på dej nått smygsexigt och teasa honom så han inte kan fokusera på datorn utan lägger sin tid på dej istället! eller så får du helt enkelt säga att det är okej att han spelar dator men att du ibland hade velat att ni gjorde mer saker tillsammans och att han kan spela senare.
men var försiktig och säg det försiktigt och absolut inte anklagande - mer som ett förslag! [y]

Spana också in:

Är du på något vis tvungen att vara hemma hos honom medan han spelar? Om inte, sluta vara det. Kom överrens om att när ni träffas så umgås ni med varandra och gör saker tillsammans.

Om du av någon anledning ändå måste eller vill vara där när han är upptagen med spelande, gör något själv. Gör skolarbete, läs böcker, laga mat, prata i telefon med folk, se på tv... låtsas som att du är hemma hos dig och gör det du skulle göra om du var själv hemma istället.
Mitt ex satt vid xboxet heela dagarna. Krävde att vi skulle göra något annat med. Han följde med ut med hunden 2 gånger. Så fort vi kom in satte han sig, jag fick laga mat, städa osv (när vi var hemma själva). När jag jobbade, då satt han där, 7 timmar och när jag kom hem fick jag en kram sen var det inte mer med det. Tillslut så sa jag att detta inte funkar, han lovade att bättra sig men så blev det ej.
Jag gjorde slut.

Så kräv att ni ska göra annat, gör slut med han annars. Finns bättre.