Forumet - Vad gör män när pengarna tar slut?

Vad gör män när pengarna tar slut?

1363 0 29
Män horar ju som bekant inte i samma utsträckning som kvinnor (med hor menas här all sorts hor; vanlig "på gatan", porr, camwhoreande, osv). Så vad gör vi män när pengarna tar slut?

Mina sista stålar ryker snart och jag har ärligt talat inte en aning om varifrån såna där riktiga desperationsslantar skulle kunna komma. Inte soc alltså, utan när man är i samma situation som tjejer som tycker att Max Hardcores kissnopp är enda utvägen.

Spana också in:

Sterd:

Konstigt, jag känner inte alls att det någonsin skulle vara ett alternativ. Det går alltid att klara sig, man måste inte ge upp sin rövöppning för det.


Nej inte jag heller.
Finns långt fler alternativ innan jag skulle ta den i pastejköket eller svälja någons manjuice.

Nej det känns lite som om många av dessa människor har en ganska vriden syn på sexualitet.
Sterd:

Se på fan.

Konstigt, jag känner inte alls att det någonsin skulle vara ett alternativ. Det går alltid att klara sig, man måste inte ge upp sin rövöppning för det.


Man kan ju sälja sig till kvinnor också. Det är kanske inte jättelätt att leva på det om man inte är phett schnygg, men tror att många av de som statistiken rört där kan tänkas ha någon gång haft sex i utbyte mot pengar med en kvinna.
Sterd:

Men om det nu finns såhär mycket att göra för att klara sig, varför är det då så många som säljer sex? (Och gnäller om det efteråt i nån smäktande kvällstidningstext där de säger att "de inte hade något val" el dyl).


De flesta saker som föreslagits är olagliga, bygger på att man har bekanta som kan försörja en eller är bara en mycket temporär lösning. Det är ju ingen permanent lösning direkt.

Sedan är det nog inte särskilt många som säljer sexuella tjänster för att kunna försörja sig. Tror att det är betydligt vanligare med ungdomar som skaffar extra pengar genom camsex och liknande.