Forumet - vad gör man?

vad gör man?

391 0 42
för cirka 24 timmar sen blev jag dumpad av min kille av anledningen att vi inte träffades nog mycket. (vi smsade mest för under den tid vi har varit ihop så har jag varit borta ofta.)
Jag var ledsen och så, gick i skolan idag och efter att jag slutat gick jag med min bror, hans kompis amt en gemensam kompis till mig och mitt ex och hans lillasyster till busstationens vänthall för att vänta på bussen.
Då kommer helt plötsligt mitt ex och hans kompis in och sätter sig vid oss, från ingenstans och börjar prata med alla förutom mig för att senare följa dom andra ut till bussen. sen gick dom efter att bussen hade åkt iväg.
Nu, för mindre än en timme sen ringer ett nummer jag inte har till mig (ala busringning) och jag klickar bort det. Då börjar denna person/dom personerna (whatever) smsa med mig. Och efter ett par minuters drygande så frågar den "Hur går det med ****? ;)" oh blir sen efter det tyst. Jag loggar genast in på facebook och skrver till mitt ex om att det är han som skriver så ska han sluta nu. och han svarar "Det är inte jag :P" oh när jag sedan skriver numret och beskriver vad dom sagt så säger han bara "jag känner inte igen det där numret :P" så börjar jag tveka. Det var bara i stort sätt våra närmsta vänner som visste att vi var tillsmmans och ännu mer att vi hade gjort slut.

nån som har tips om hur man ska hantera hela den här situationen?

Spana också in: