Forumet - Vad gör man efter gymnasiet?

Vad gör man efter gymnasiet?

6934 2 34
Min plan efter gymnasiet är att plugga vidare på universitet direkt, tänker plugga freds och konflikts-vetenskap. I det programmet kommer jag att ingå i ett utbytesår och praktik utomlands. Efter det kan jag göra rolig saker som att jobba som dykinstruktör sen får man ta det lite som det kommer. 
Om du är skoltrött skulle jag väll tipsa dig om att resa eller/och jobba, men om du är intresserad av en speciell utbildning och känner dig redo för att ta nya tag så är det väll bra att ta tag i det direkt.

Spana också in:


Fridafrid: Diskret matematik... Aldrig ens hört talas om :) Men så länge du tycker det är kul så är det ju bra.
Kombinatorik kanske du hört talas om? Iaf, jo, det är kul, ganska stress-fritt, får resa mycket och så är lönen helt ok. Man kan ju bli 'quant' och jobba på en hedge-fond och tjäna en del om man är intresserad (och kunnig). Gjorde intervju för ett sånt jobb i London (fick inte det jobbet tyvärr), men då var startlönen runt 2 milj kr om året...Gifted:
Kombinatorik kanske du hört talas om? Iaf, jo, det är kul, ganska stress-fritt, får resa mycket och så är lönen helt ok. Man kan ju bli 'quant' och jobba på en hedge-fond och tjäna en del om man är intresserad (och kunnig). Gjorde intervju för ett sånt jobb i London (fick inte det jobbet tyvärr), men då var startlönen runt 2 milj kr om året...


OJ!