Forumet - Vad gör man med leksakerna när man flyttar ihop?

Vad gör man med leksakerna när man flyttar ihop?

1959 0 39
Ja, som rubriken avslöjar: jag ska flytta ihop med min kille inom kort, och jag undrar vad jag ska göra med grejerna!? Han vet inte om att jag har dem, använder dem typ aldrig heller iofs, men jag kan väl inte kasta dem? de kostar ju lite pengar ändå... Sälja dem/ge bort dem känns skanky [party] Men om jag tar med dem, vart ska jag lägga dem i vårt gemensamma hem så att han inte hittar dem?
Och hur förklarar jag att jag har såna, när jag inte sagt nåt om dem på 1,5 år hittills? [cute]

Spana också in:

Måste du berätta om dem? [shake] Ta med dem som inget märkvärdigt och förvara dem på samma sätt som du nu skulle förvara något annat, dvs spelar ingen roll om han hittar dem. Gör han det o gör en stor grej utav det (av nån anledning), så kan du bara fråga "whats the big deal"..
cocodrilo:

Nja, men nån gång lär han ju hitta dem o så... och han är nog inte typen av kille som skulle reagera så positivt, tror jag!! Överväger att lämna dem i källaren i nån låda.


men vafan är grejen med lite sexleksaker?? :P varför ska han bry sig lixom.. "ÄR JAG INTE TILLRÄCKLIG ELLER???" .. skulle inte tro det.
ohwell, vill du lämna till "old life" behind you kan du väl göra det, men din förlust om han faktiskt skulle gilla dem om han fick reda på att dem fanns [wink]

cocodrilo:

nu när det redan gått 1,5 år utan att jag sagt nåt?? [cute]


..... få det inte att låta som att du har ett hemligt barn, sexleksaker är ingen big deal?