Forumet - vad gör man när allt suger?

vad gör man när allt suger?

4234 1 16

Tror alla varit i situtaionen då allting plötsligt saknar betydelse eller att all motivation har runnit ut i sanden. Är iaf själv ganska bekant med den känslan, men fick rätt nyligen fram frågeställningen "vad gör man när allt suger?".

Har reflekterat över det en del men kommer inte fram till något vettigt.

Så kan man göra nått?

Hjälper det att googla valpar? Eller ska man bara vänta på att det går över av sig själv?

Nä jag vet inte, vad säger ni?

Inga kommentarer

Tråden har 16 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Man byter användarnamn och forumbild. Åtminstone forumbild. Arg

Man lyfter vikter och motionerar. Du kan kröka också men det kommer bara göra saker värre hur skönt det än kan verka just då. Efter ett tag hjälper inte ens det och du mår dubbelt så illa.

Hur har problemet uppstått från början? Har det hänt nåt?

Spana också in:

Försök gå tillbaka till grunden. Vad är kärnan i dig, vad är det viktigaste i ditt liv? Vad är din mening med livet? Vad levde du för tidigare? Försök hitta sätt att återuppliva den biten.

Det kan vara en bra idé att temporärt ändra på den känslan genom att manipulera sig själv, t ex genom att göra något man tidigare tyckte var kul, berusa sig så att man kommer till ett annat medvetandetillstånd eller nått annat som kan förändra känslorna. Det där med berusning bör man inte göra alltför ofta, men lite då och då behövs en Ctrl+alt+delete.

Om du är lite nere under ett kort tag, någon vecka, så är det inte så farligt. Vänta ut det hela så blir det bättre av sig självt efter ett tag.

jag brukar skrika, m man har tillgång till något ställe där inne folk behöver bli störda av en så brukar skriket hjälpa en hel del. det är som att skrika ur sig allt det jobbiga. gråta hjälper också en hel del för mig. sätta på depp musik och gråta som satan