Forumet - Vad gör man när mattan dras bort under ens fötter?

Vad gör man när mattan dras bort under ens fötter?

1159 0 2

Jag har hela min uppväxt varit säker på att jag "gillat killar" och varit "tjej". Men jag är inte så säker längre. För att så länge jag har kunnat minnas har jag hellre velat vara pojke och nu har det eskalerat till att jag börjat må psykiskt dåligt för att jag hatar att vara tjej. Sen så har jag börjat fatta tycke för både tjejer och killar. Egentligen bryr jag mig inte alls om könet, det är själva personen jag blir förälskad i.

Fast bara för att jag känner så, betyder det väl inte att jag är en kille, fast vad talar för att jag faktiskt är en tjej? Sen så, spelar min sexualitet någon roll?

Jag har stundtals kännt likadant och det som har fungerat bäst för mig är att inte tänka på mig själv i termer av "kille" eller "tjej". Jag är jag, sedan spelar det inte så stor roll vilket genus jag har (även om jag såklart blir påmind varje dag om att jag har en snopp).

Men du är den du väljer att vara. Du är fri att skapa dig själv både i termer av könstillhörighet och sexualitet. Gör som du känner för, identifiera dig med vad du vill.

Om du vill prata kan du alltid PM:a mig.