Forumet - Vad gör man om man inte använder datorn?

Vad gör man om man inte använder datorn?

845 0 9
Ja, vad gör man om man inte använder datorn som man rör på sig som man kan ägna sig åt större delen av dagen. För jag sitter från sekunden jag vaknar till sekunden jag somnar med datorn och vill gärna röra på mig mer. Har inga kompisar så kan inte hitta på ngt sånt. Jag powerwalkar ca 30 -70 min om dagen ( har inte gjort de de senaste dagarna då jag har haft ont i magen) men vad ska jag hitta på? Att gå och bada är uteslutet då jag inte vill gå själv :/

Kommentarer (6)

  1. Vad gör du på datorn?

  2. spelar minecraft , sims och typ lyssnar och läser om politik. Även planerar min framtid i minsta lilla detalj :/ 

  3. En samvetsgrann person. 

    Vad vill du göra?

  4. Vet inte, ha kul och gärna umgås med någon ...

  5. Du får gärna säga till om du kommer på något

  6. Börja spela något annat.

Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Börja med att skaffa vänner, gå hitta en hobby eller något.
jag promenerar (verkligen jättemycket), läser och skapar grejer. alla lågintensiva, tidskrävande fysiska aktiviteter borde ju funka. städa! och skaffa ett ståskrivbord.
Jag vill ge råd, men är nog inget bra på det... Men kanske, tänk och om du kommer på något du tyckt/tycker är/verkar roligt, bli riktigt bra på det.

Att röra på sig finns just i många "sporter". Fråga din syster om hon och du kan testa på någon sport tillsammans?

Jättekrångligt att ge tips då vi inte kan skriva exempelvis att du ska testa fotboll för det tycker "jag" är roligt, för du vet bäst själv vad du tycker är intressant.

Ett "logiskt" tips är att såklart göra något du tycker är roligt/intressant främst. Annars blir det inget bra i längden. Känner många som sportar och främst vandrar till ett "gym", de vill få muskler och få bra hälsa men de slutar strax därefter just därför att dom finner inget nöje, istället som ett måste. Ledsen

Troligtvis så tycker du att det är intressant med dator? Gör något nytt på datorn? Spela nya spel, använd redigeringsprogram, målarprogram, skapa digitalmusik... bara exempel. Men som jag förstår så vill du bli mer fysiskt aktiv. Behöver inte vara sport, kan vara enklare som att fota utomhus och som så ovan skrev.