Forumet - Vad gör mig så ful?

Vad gör mig så ful?

7536 1 33

Okej, detta kanske mer hänger på dålig självkänsla men jag tycker verkligen att jag är ful. Jag har det senaste året gått ner väl över 10 kilo och är nu normalviktig, och visst tycker jag att det blev lite bättre i och med det. Mina vänner säger att jag inte är ful, men inte vet jag om dom bara säger det för att vara snälla. Jag är 17 år gammal och har allvarligt talat aldrig hållt en tjej i handen. Alla tjejer verkar se mig som en kompis, och jag har många gånger hört tjejer jag känner lite halvbra uttala sig negativt om mitt utseende. Personligen rent ut sagt föraktar jag mitt ansiktes former, speciellt sett från sidan. På en sån här sida där man bedömmer folks utseende har jag ca 2 av 10...

Så vad säger ni, är det jag som har fått för mig det eller är jag ful, och i så fall varför? Har grubblat en hel del över detta och mår inte jättebra!

http://imageshack.us/photo/my-images/189/1oln.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/580/mot9.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/62/mqif.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/20/54ac.jpg/

Kommentarer (2)

  1. Jag tycker inte du är ful, men andra sidan kan inte ALLA tycka du är snygg.

    Tänk efter vad tycker du är snyggt på killar? muskler? leendet? Vad det än är försök att göra det. Gå till gymmet, vad som helst som du tycker kommer göra dej snyggare :) 

  2. Följ mina råd så kommer du garanterat gå från att vara en medelmåtta till att definitivt anses vara snygg bland tjejer. 

Senast ändrad 20 Aug 2013, 09:21 av André Vifot Haas
Tråden har 33 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Men du var ju söt ju. 

Sen är inte utseende allt, tänk inte på det!

Jag som heterosexuell kille tycker att du ser ut att vara iaf "5-6", alltså allt annat än ful =) Kom ihåg att man inte behöver vara snyggast i världen eller ens snygg i vanlig mening, har du en bra personlighet och någorlunda självförtroende går det väldigt bra ändå Glad

Hur du lyckas med tjejer handlar egentligen väldigt lite om ditt utseende!


Spana också in:

Vill du ha en krasst ytlig kommentar av det slag folk brukar vilja ha när de ställer frågor av det här slaget så ser du helt neutral och normal ut, inga överdrifter åt något håll. Du är alltså inte ful. Det är mycket viktigare att du uppträder med bra självkänsla än att du är snygg, tro mig så är det faktiskt, för ju självsäkrare någon är, desto snyggare intryck ger hn. 

här har du ännu ett till svar som lika gärna kunde varit kommentar på första eftersom det är totalt medhåll.

du ser verkligen inte ful ut.

Du är inte ful! Tvärtom det är bara din självkänsla som behöver bättras på. Jag kan erkänna att du ser ut som du gör dig till lite på bilderna. Slappna av och var dig själv så ska du se att livet blir lättare. Det är inget fel på dig, tro på dig själv.

Det är fult att ljuga! Du är ju fin å söt:) men ja man undrar varför alla skitstövlar å idioter till killar får alla tjejer men saken är den att om de ser dig som vän och du är snäll mot dem och visar att du vill ha dem då tänker de att de lätt kan få dig... Å tjejer är såna att de vill jaga/ kämpa för att få killen. Så mitt råd till dig ha självförtroende å spela inte för tillgänglig och se till att tjejerna får veta att det finns andra fiskar i sjön än bara dem.lycka till!:)