Forumet - Vad gör ni nuförtiden?

Vad gör ni nuförtiden?

2197 2 53
Jag diskuterade igår med min sambo om hur gamla vi kände oss (vi är dock ganska unga, 25) och pratade om förr i tiden då man kunde sitta uppe hela nätter o chatta med främlingar. Då kom jag på er! Ni kanske inte minns mig, jag har dock kollat runt lite här idag o känner igen några namn. Jag var med 2012/2013 tror jag. 

Så ni som är kvar, hur är det med er? Vad gör ni? Är denna sida samma som på den tiden?

Om någon minns mig så har jag två barn, en på 2 år o en på fyra veckor!

Spana också in:


time:
Gråter


OnT: Hej!!! Kul med barn. Har också barn nu, en knodd som fyller 7 månader om två veckor typ. Är här av fri vilja och tydligen är Lav inte det. Heartbroken
Åh va kul visst är det mysigt Hjärta jag har skaffat barn såpass tätt så har gått hemma sen första sonen kom, har glömt verkliga livet o lever fortfarande i en bajs o kräkbubbla, men jag älskar det Mycket glad
ang om jag är lik Gwen Stefani så vet jag inte riktigt, är blond o gillar röda läppar men tror inte det är mer än så!

Paseo:
Åh ja detta minns jag också och jag minns dig, va kul att du är här, du är en favvis!
Så roligt att höra, tack! Jag blev nostalgisk då jag kom hit och såg din post. Jag saknar många härifrån, och jag saknar tiden här. Jag har inte varit här på länge. Jag ska snart flytta hemifrån. Jag är glad över att du tycks ha det bra, och lever det liv du vill ha - hoppas det fortsätter så!

time:
Gråter


OnT: Hej!!! Kul med barn. Har också barn nu, en knodd som fyller 7 månader om två veckor typ. Är här av fri vilja och tydligen är Lav inte det. Heartbroken
7 månader om två veckor? Förvånad Kändes som igår.


Paseo
Klart jag minns dig! Men var du verkligen inte aktiv mer nyligen än 2013 senast? Så kanske det var, tiden går Förvirrad Men roligt att du kikar förbi! Är själv kvar lite men inte alls särskilt aktiv, alltid skojsamt när gammlisar tittar in vilket de gör då och då ^^ Bell var exempelvis här i höstas, de va coolt! eller trevligt* eller tämligen angenämt* -som vi gamlingar säger Censur ...Fler måste kika in!

Med mig är det ganska okej faktiskt, stressigt och (negativt)-mycket på gång som alltid, men i allmänhet mår jag väl väl.
Tycker inte sidan är samma då så många som jag lärt känna är antingen avregistrerade eller inaktiva och det är ju människorna och forumet som gör mycket av sidan för min del. Saknar er människor, men knepigt nog orkar jag ändå inte anstränga mig för att fortsätta hålla kontakten utanför sidan.

Hur är det med själva Paseo?

Minns inte mina tidigare namn men vet att jag hette Xuzkie runt 2012-2013 ...tror jag. Så du känner nog inte igen mitt nuvarande namn.

Berit: Sofflizz e kvar men med nytt acc. Var bara en skit unge då visserligen
Kul att du fått barn o blivit vuxen.seHjärta
Osäker antingen var du 14 eller 16 förr...såklart... men när du var ny här menar jag. Men du har ju körkort och allting nu! Förvånad Gamling!