Forumet - vad gör ni? vad kan man göra?

vad gör ni? vad kan man göra?

408 0 15

Spana också in:

eeeema:

hur är det själv?


bara fiint =))

eeeema:

är du grym på att åka skidor? jibbar och grejar?


hatar den frågan! [cry] jag är bara en vanlig skidåkare som bara åker för att det är kul =) kompisarna kallar mig grym, själv vet jag inte.. spelar ingen roll hur många trix å volter jag lär mig, kommer alltid känna mig som en nybörjare [cute]

fast!

eeeema:

då kan vi ses så kan du lära mig!!


ett å annat kan jag lära dig [crazy][wink]

brukar du åka skidor? =)
Nehas:

hatar den frågan! jag är bara en vanlig skidåkare som bara åker för att det är kul =) kompisarna kallar mig grym, själv vet jag inte.. spelar ingen roll hur många trix å volter jag lär mig, kommer alltid känna mig som en nybörjare


haha, ofta vågar man nog inte inse att man är bra på saker [wink]
Nehas:

brukar du åka skidor? =)


åker alldeles för lite än vad jag egentligen vill, och jag tycker det är jätte kul!! Köpte iaf mig ett par twintips för ett tag sen, fast klaga inte på dom nu, inte några specialla alls, det är till och med ett par barnskidor. Men dom funkar nog bra för mig. haha. Fast är ju så jäkla feg får att våga prova några trix, och ingen jag känner kan hjälpa mig.
eeeema:

och jag tycker det är jätte kul!! Köpte iaf mig ett par twintips för ett tag sen, fast klaga inte på dom nu, inte några specialla alls, det är till och med ett par barnskidor.


fan va härligt [smile] skidorna spelar nog ingen roll. själv köper jag ganska billiga skidor, det är inte värt att lägga ut nå pengar på dyrare skidor, jag knäcker skidorna ändå alltför ofta [sad].

eeeema:

haha. Fast är ju så jäkla feg får att våga prova några trix, och ingen jag känner kan hjälpa mig.


skulle mer än gärna vilja hjälpa dig [wink] jag älskar att hjälpa folk i backen, det är nästan lika roligt att lära ut tricket till andra, som att lära tricket själv!