Forumet - Vad göra? Nokia 6220

Vad göra? Nokia 6220

156 0 6
Tjena, köpte nyss en Nokia 6220 ny i butik för ungefär 1½ månad sen...Mobilen är skit, den knakar, den är seg och batteritiden är lika bra som...Ja den är inte bra alls. Vad kan jag göra om jag redan öppnat förpackningen, kan jag reklamera eller liknande? [mad] tacksam för svar
sloganizer:

den är seg och batteritiden är lika bra som...Ja den är inte bra alls. Vad kan jag göra


Du kan kolla om du har senaste mjukvaran här: http://europe.nokia.com/A4577224 knapppa in din produktkod som står under batteriet så ser du vilken som é senaste och du kollar din version genom att knappa in *#0000# ...uppdateringar gör oftast mobilen snabbare och stabilare samt kan ge bättre batteritid.

Batteriet kan man spara in på om man har på lägsta displayljuset vilket brukar räcka, 3G och Bluetooth avstängt samt stänger av den när man t.ex sover ...här finns ett bättre batteri att köpa på hela 1200 mAh: http://www.mytrendyphone.se/shop/batteri-kompatibel-nokia-9209p.html medans det som följer med bara har 900 mAh.

Spana också in:

sloganizer:

p.g.a batteritiden, då det ska vara standard med relativt hög batteri-tid


Beror ju på vilken Nokia man pratar om, kollar man här: http://www.mobilforum.se/mobile/1667/nokia-6220-classic.html så ska den ju bara ha 250h standby och 2½h taltid vilket är rätt kasst då standarden brukar vara ca 350-400h standby och upp mot 10h taltid.

Så om du inte har 3 som operatör bör du stänga av 3G också samt sänka ditt displayljus ...vissa modeller har helt enkelt sämre batteri t.ex N95 som min kompis verkligen får göra allt för att batteriet ska hålla nån dag.