Aviseringar
Rensa alla

Vad göra? Nokia 6220


Ämnesstartare

Tjena, köpte nyss en Nokia 6220 ny i butik för ungefär 1½ månad sen...Mobilen är skit, den knakar, den är seg och batteritiden är lika bra som...Ja den är inte bra alls. Vad kan jag göra om jag redan öppnat förpackningen, kan jag reklamera eller liknande? [mad] tacksam för svar


   
Citera
Ämnesstartare

du kan inte göra ett skit. sad but true. bara att köpa ny det är trots allt en förbrukningsvara.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sloganizer:

den är seg och batteritiden är lika bra som...Ja den är inte bra alls. Vad kan jag göra

Du kan kolla om du har senaste mjukvaran här: http://europe.nokia.com/A4577224 knapppa in din produktkod som står under batteriet så ser du vilken som é senaste och du kollar din version genom att knappa in *#0000# ...uppdateringar gör oftast mobilen snabbare och stabilare samt kan ge bättre batteritid.

Batteriet kan man spara in på om man har på lägsta displayljuset vilket brukar räcka, 3G och Bluetooth avstängt samt stänger av den när man t.ex sover ...här finns ett bättre batteri att köpa på hela 1200 mAh: http://www.mytrendyphone.se/shop/batteri-kompatibel-nokia-9209p.html medans det som följer med bara har 900 mAh.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Okey, har aldrig BT på, jag laddar under natten. Men jag pratade med kompisens morsa som jobbade på Nokia för bara något år sen och hon sa att jag skulle reklamera den p.g.a batteritiden, då det ska vara standard med relativt hög batteri-tid


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Prova men det skulle vara bättre om du tog N95 från början De borde vara på samma pris nu


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sloganizer:

p.g.a batteritiden, då det ska vara standard med relativt hög batteri-tid

Beror ju på vilken Nokia man pratar om, kollar man här: http://www.mobilforum.se/mobile/1667/nokia-6220-classic.html så ska den ju bara ha 250h standby och 2½h taltid vilket är rätt kasst då standarden brukar vara ca 350-400h standby och upp mot 10h taltid.

Så om du inte har 3 som operatör bör du stänga av 3G också samt sänka ditt displayljus ...vissa modeller har helt enkelt sämre batteri t.ex N95 som min kompis verkligen får göra allt för att batteriet ska hålla nån dag.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera