Forumet - Vad googlar du på för att hitta något nytt att göra på fritiden?

Vad googlar du på för att hitta något nytt att göra på fritiden?

8432 0 16
Tråden har 16 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Jag har just börjat experimentera i Virtualbox, en slags virtualiseringslösning för att emulera andra operativsystem (OS) än det man för tillfället använder. Det är uppbyggt enligt "värddator och/eller gästdator" principen, det OS jag använder i nuläget är exempelvis en Ubuntu (värd) vilket är ett slags Linuxoperativsystem. Från min Linux kör jag då en "gäst", i nuläget Windows 7. Jag har några äldre datorspel som ju inte fungerar på Windows 10 som jag helt enkelt inte kan släppa, "Artificial Academy 2" (obs: porrdatorspel) bland andra.

För övrigt rekommenderar jag Linux generellt för den som har tråkigt, en helt ny värld av möjligheter öppnar sig för den som tar sig tiden att lära sig det operativsystemet. Känner man sig någorlunda hemma i Linux kan man antagligen kalla sig för datorhacker med gott samvete. Man behöver inte längre vara tekniker för att hitta i Linux, det är en myt.
Om jag googlar på något så googlar jag "ADHD" eller "överstressad" eftersom det är just det jag känner mig all min vakna tid.  Ledsen  Har däremot inga problem med sömnen då jag somnar inom 1 minut efter jag lagt huvudet på kudden.  Tumme upp

Ja, jag vet... jag jobbar alldeles för mycket men det måste jag göra för att få ekonomin att gå ihop. Gråter