Forumet - Vad googlar du på för att hitta något nytt att göra på fritiden?

Vad googlar du på för att hitta något nytt att göra på fritiden?

27452 0 29
Frågar åt en kompis :) Nej inte alls faktiskt. Vi undrar helt enkelt hur vi ska lägga upp våra grejer på nätet så ni hittar de. 

Kommentarer (12)

  1. du skrev det två gånger :P

  2. Vad skrev personen innan Vobben kommenterade

Tråden har 29 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Om jag googlar på något så googlar jag "ADHD" eller "överstressad" eftersom det är just det jag känner mig all min vakna tid.  Ledsen  Har däremot inga problem med sömnen då jag somnar inom 1 minut efter jag lagt huvudet på kudden.  Tumme upp

Ja, jag vet... jag jobbar alldeles för mycket men det måste jag göra för att få ekonomin att gå ihop. Gråter
På sistone har jag börjat googla mycket för att börja mina cryptovalutor. Tittat jättemycket på YouTube typ https://www.youtube.com/watch?v=h49HBh0yCWE&ab_channel=LivingOnCrypto och läst en del också https://wekrypto.co/mining/. Jag har en gamingdator som jag byggt själv med en RTX 3080. Kan ju inte bara lira spel på den. Har inte bestämt vilken crypto jag vill mina än. Tips?
Det har blivit en del programmering på senaste tiden.
Köpte en kurs i C# på Udemy när det var rea (runt 150:- efter rean), och det är bland det roligaste och mest lärorika jag har gjort på flera år.

Ångrar djupt att jag inte började med programmering redan i högstadiet, hade garanterat haft ett riktigt välbetalt jobb nu om jag hade börjat redan då.