Forumet - Vad hade SD gjort med den idioten om dem fått makten ?

Vad hade SD gjort med den idioten om dem fått makten ?

518 0 102
Jag såg en debatt för några veckor sedan om massa bråk i Rosengården och skit med Janne Josefsson.

Bland annat i denna debatten så frågade Janne en muslim som var högt uppsatt eller va fan han nu var om han stödjer Usama bin Laden. Den här muslim gubben med jätte skägg sa hela tiden bara de får jag inte lov att säga. Han kunde inte svara på en sån simpel fråga. Va är de för jävla idioter de finns i detta landet ? Och dem bråkade om att de skulle få sin moské hela tiden i debatten.

Vad tänker ni som är invandrare eller muslimer om att någon idiot säger så?

Vad hade SD gjort med den idioten om dem fått makten tror ni?
JOQER:

Det kan vara bra om SD kommer in i rikstagen iallafall eftersom många åsikter dem har kan också hjälpa Sverige. Dem tar ju inte bara upp invandringen.


Dem skriver mycket bra och de handar inte om att döda invandrare utom att utvisa dem som gör grova brott eller upprepar brott.

Spana också in:

cannabis:

Dem skriver mycket bra och de handar inte om att döda invandrare utom att utvisa dem som gör grova brott eller upprepar brott.


Håller med, sen finns det ju invandrare som inte gör brott och SD har inget emot dem. SD vill igentligen bara dra ner på invandringen för att SVeriges ekonomi ska balanseras mer på sjukvård och skola mm.
think:

De invandrare som stöder såna där saker, med Usama bin laden är vrickade i huvet. Men för att en säger så menas inte att alla invandrare tycker likadant. Kom ihågg det!


Inte de jag säger häller [shake]. Men de är flest invandrare som gör brott och om man utvisade dem så slipper vi betala skatt för deras fängelsen.

Av någon sjuk anledning så ser dem sig som afroamrikaner.
Och dem var ju för helvete tvingade till usa från sina hem och tvingade bli slaver sen efter några generationer då de inte har samma namn eller språk så blir de fria och skall bo i sitt fiendes land och har inget att vända hem till.

Men han som startade OG va en turk som fick stryk av sin familj och skyllde hans kassa liv på samhället. De finns många sånna i sverige och va fan skulle jag vilja ha dem här för?

Jag pratar inte om att jag är emot invandrare utan tvärt om men de finns idiotiska som förstör för andra invandre och vad gör de om de utvisas och någon som förtjärnar bo i sverige gör de istället.

Dessutom minskar ju brotten och rasismen.
mediakatt:

USA:s ambassadör i Sverige kunde inte svara på vem hann stödde i presidentvalet. Vad är problemet?


ganska skillnad på en president kandidat och en terrorist som har dödat flera 100 kanske flera 1000. och påstår hela tiden han kommer gå på västvärlden igen.

Kagami:

Ser du inte själv vad som är så motsägelsefullt med de två citaten? Du uttrycker fördommar(som för övrigt inte stämmer) och skriver sedan om hur man kan minska rasism i samma inlägg...


Vilka fördommar stämmer inte mear du? och alla invandrare som var brottslingar skulle ju bara dem bra va kvar så varför skulle de inte minska rasismen om man visade att de finns många bra invandrare?

Mawns:

De enda som är mer korkade än invandrare är rasister.


De enda som är mer korkade ? [tard] De lät ju ganska rasistiskt.
[confused]
cannabis:

Vilka fördommar stämmer inte mear du? och alla invandrare som var brottslingar skulle ju bara dem bra va kvar så varför skulle de inte minska rasismen om man visade att de finns många bra invandrare?


Wow. Sluta nu. Jag skäms för din skull.

cannabis:

De enda som är mer korkade ? [tard] De lät ju ganska rasistiskt.
[confused]


Det var antagligen hans poäng.
cannabis:

Gör inte de förklara vad som är fel istället om du menar att jag har en skev bild av verkligheten.


Jag tycker det var riktigt simpelt att förstå, men ok. Jag ska försöka lägga upp det ännu mer simpelt:

Ett argument du använder för att minska rasism är rasistiskt. Du säger att de flesta som begår brott är invandrare(och det stämmer inte, kolla upp statistik. Och då menar jag inte statistik på Sverigedemokraternas hemsida), och att om man kastar ut dem så skulle folk inte vara lika rasistiska. Det är korkat. Det är som att säga att Nazisterna under andra världskriget skulle kasta ut judarna för att då skulle Nazisterna inte vara nazister längre. Det är ologiskt och korkat. Precis som när en rasist säger att man minskar rasismen om man slänger ut "de flesta invandrarna" som enligt han själv är de som begår flest brott. Förstår du nu? Om du inte gör det så ger jag nog upp.
Kagami:

och att om man kastar ut dem så skulle folk inte vara lika rasistiska


Att kasta ut dem som kommer till sverige som gör brott vad är de för fel? tycker du man skall hålla på och dalta med någon som man ger ett finger och dem tar hela handen? jag pratar inte för helvete om att kasta ut hederliga invandrare.

Kagami:

och det stämmer inte, kolla upp statistik


Det står fullt med listor på göteborgs tingsrätt och de är betydligt mera en hälften.

Dessutom Paulo roberto som är även politiker har sagt de .

Kagami:

Precis som när en rasist säger att man minskar rasismen om man slänger ut "de flesta invandrarna"


De är ju du som har fördomar nu, jag har ju sagt hela tiden dem som gör upprepade brott eller grova brott. Men du verkar ju automatiskt anta de är varenda invandrare jag pratar om.

Kagami:

Det är som att säga att Nazisterna under andra världskriget skulle kasta ut judarna för att då skulle Nazisterna inte vara nazister längre.


Du jämnför alltså några som kommer till ett annat land och förstör och blir utkastad för dem inte kan sköta sig med nazismen? [confused]