Forumet - vad hände med nya VIP?

vad hände med nya VIP?

244 0 17

Spana också in:

Åtta:

Och vi har inte en tillräckligt stor användarbas för att det ska finnas någon poäng med att vara VIP.


en fördel var att jag inte alls drog på mig några varningspoäng under VIP tiden. sänkte oxå antal raderade inlägg med åtskiliga procent. därav så höjs ju kvaliten på forumet
Roslagsvatten AB:

en fördel var att jag inte alls drog på mig några varningspoäng under VIP tiden. sänkte oxå antal raderade inlägg med åtskiliga procent.


Där ser man. Ja, det var ju en fördel. Problemet är bara att det inte finns något bra sätt att dela ut VIP. Vem ska ha det? Vem bestämmer det? Hur länge ska de ha det? Vilka fördelar får dem? O.s.v.

Kan ett bra system utformas så är det mycket möjligt att VIP kan komma tillbaka, men så vitt jag vet finns inga planer på det just nu. Om du verkligen vill veta så kan du ju PM:a Thundercracker eller Tobbish och fråga.
Roslagsvatten AB:

aktiva


Om alla aktiva får det så är det ju inget speciellt. Det vore samma sak som att alla i hela världen får dubbel inkomst. Ju vanligare någonting är, desto lägre blir dess värde.

Roslagsvatten AB:

eget forumsdel som förut.


Och vad skulle göra denna forumdel speciell från vilken annan forumdel som helst, om alla aktiva skulle få tillgång till den?