Forumet - Vad hände med Ung Pirat (Piratpartiets Ungdomsförbund) ?

Vad hände med Ung Pirat (Piratpartiets Ungdomsförbund) ?

372 0 5
För något år sedan så joinade alla dem för att dem va emot IPRED. Var typ 10000 st och större än typ SSU och MUF (Typ alla ungdomsförbund va emot IPRED, men i alla fall.)

Inför valet så är det knäpptyst om dem och Piratpartiet, verkar mest handla om statistik och vilka hur regeringen skulle se ut om röda blocket vann osv.

Har unga pirater fått som dem vill nu när Spotify finns osv? Är det bra nu?

[confused]

Spana också in:

Sming:

Men det förklarar ju inte varför det är så knäpptyst om dom just för tillfället.


Vet inte om jag tycker att det är knäpptyst, men visst har det blivit betydligt mindre prat gällande dem inför detta val än det var förra året och året innan det. Men det är väl inte så väldigt konstigt. För två år sedan klubbade man igenom utökningen av FRAs rättigheter att spionera på folket. Därefter antogs IPRED i Sverige. Sedan dess har visserligen datalagringsdirektivet utökats (eller åtminstone har det föreslagits att det ska göras. Jag följer inte saken så noga), men jag antar att gemene man inte finner det fullt lika skandalöst.

Eller så har man bara vant sig vid att Beatrice Ask häver ur sig sinnessjuka förslag var och varannan dag, och därför inte reagerar lika starkt längre.