Forumet - Vad händer???

Vad händer???

461 0 24
Jag har ett långdistansförhållande och vi har bestämt att vi ska försöka åka till varandra varannan gång var när det är lov. Nu till påsk så är det min pojkväns tur att komma till mig, men på grund av att han har flera möten då, så kan han inte komma. Vi vill gärna träffas, så han sa till mig att han kunde betala för min biljett om jag kan komma ner till honom istället. Det skulle inte vara några större problem för min del. Jag håller på att ta körkort nu så jag har inte så mycket pengar över för tillfället, men eftersom han erbjöd sig att betala eller iallafall betala det mesta av kostnaden, så skulle det funka att jag åker till honom men nu är det så att han verkar ha ändrat sig plötsligt. Han har inte sagt det rent ut till mig, men han verkar tycka att vi kan vänta tills sommaren med att ses. Han sa att vi klarar ju oss och då kan vi ju dessutom träffas längre eftersom sommarlovet är långt, men jag tycker att det känns väldigt långt tills sommaren nu och jag saknar verkligen honom. Jag vet inte varför han tycks ha ändrat sig. Han är arbetslös och har inte heller så mycket pengar så han kanske plötsligt har blivit snål och inte vill betala min biljett eller vad tror ni? Blev lite besviken på honom faktiskt...Någon som har något tips för hur vi skulle kunna lösa detta på ett bra sätt?

Spana också in:

Nintendo:

Han kanske inte har råd men vågar ej säga det?


Nej det tror jag inte. Han brukar säga allting. Han har inte mycket pengar heller eftersom han är arbetslös, men han får något bidrag varje månad så nu har han ju sagt själv att han skulle kunna betala det utan problem men samtidigt så vet jag ju att han vill börja spara till körkortet han också.
Rådjuret:

Det du kan göra är ju att fixa ihop egna pengar, betala biljetten själv och åka till honom. Föreslå det, och om han ändå säger att ni ska vänta så kan du nog börja fundera över om hans känslor för dig börjar försvinna.


Grejen är ju den att jag har pengar, men inte kan använda dem till andra grejer än till körkortet för tillfället. Jag måste spara dem dit helt enkelt för det går åt så mycket pengar. Jag vet inte hur jag skulle kunna "fixa" mer pengar just nu. Det är nog inte så lätt tyvärr...
Nintendo:

Brukar ja, uppenbarligen så vill han inte berätta varför han inte vill träffas förrän till sommaren?


Näe han säger att han tycker att en vecka är lite för lite tid att träffas och att det då vore mycket bättre att träffas till sommaren, men både jag och han har sökt sommarjobb på olika platser så det kanske inte blir att vi kan träffas så mycket ändå.
Rådjuret:

Nej, men du kan ju bara säga att du betalar för att se hur han reagerar. Säg att du betalar, och om han då säger att du kan komma så är det ju lugnt, men om han ändå vill vänta fast du betalar så är det ju inte pengarna som är anledningen till att ni inte kan ses.


Det är ju i och för sig en bra metod för att liksom testa honom lite, men känns nästan lite elakt mot honom om han skulle säga då att det går bra att jag kommer, eftersom jag inte känner att jag har pengar till det för tillfället...Då skulle jag ju lura honom.
pengar är det största problemet med distansförhållanden enligt mig. Men försök att prata med dina föräldrar kanske om du kan låna lite av dom iaf till halva biljetten och så kan du betala lite senare tillbaka när du har pengar till annat än körkortet. och så kan ju fråga din pojkvän varför han vill vänta till sommaren, och berätta då att du vill träffa honom nu snart och inte om två månader.
Jag tror han tycker också de är väldigt lång tid till sommaren men han kanske inte har något annat val eftersom han inte har så mycket pengar själv. Killar är oftast så att dom låtsas att inte bry sig, fast de bryr sig mer än vad man tror jag lovar dig att det är så.
Men säg till honom att du inte klarar två månader utan att träffa honom och se vad han säger. Om han tycker samma så ska ni väl ordna nått. Man kan ju alltid fråga om hjälp av vänner eller andra nära om pengar och sen betala tillbaka.
det ordnar sig, distansförhållanden tar oftast lite lång tid tills det blir riktigt bra,men om båda vill så kommer allt ordna dig jag lovar[smile]
upponer:

pengar är det största problemet med distansförhållanden enligt mig.


Ja ibland är det nog faktiskt så och att man inte kan träffas så ofta som man skulle vilja. Jag ska prata med mina föräldrar och be att få låna lite pengar till biljetten och ska även konfrontera min pojkvän lite mer varför han tycker det är bättre att vänta till sommaren. Jag tror också att det kommer ordna sig. Tack för stödet. Läste i din profil att du också har ett distansförhållande. Skulle vara kul att prata lite mer [smile]
Victory1993:

Ja ibland är det nog faktiskt så och att man inte kan träffas så ofta som man skulle vilja.


precis. fast man vill så måste man försöka att inse att pengarna räcker inte till jämt och att pengarna måste gå till andra saker också.

Victory1993:

Skulle vara kul att prata lite mer


ja visst![smile]