Forumet - Vad händer i era liv? Här pratar vi om allt möjligt.

Vad händer i era liv? Här pratar vi om allt möjligt.

8426 1 133
Hej allihopa,

Vad händer i era liv? Mår ni bra, dåligt? Har ni framtidstro? Vad är era intressen? Så många frågor och svar man kan få, skriv vad ni vill, snacka om vad som helst. Kanske det är fest på gång eller ni kanske ska ta en fika med någon? Många saker kan hända.

Kör på!!

Spana också in:

Mår väl bra i största allmänhet och jobbar fulltid sedan ett par år tillbaka med hyfsad lön. Mina drömmar är väl att kunna resa utomlands på en längre resa men det funkar ju liksom inte när jag nu äntligen fått fast jobb. Får väl nöja mig med att köpa en häftig bil istället trots att bränslepriset har skjutit i höjden. Eller får jag skita i bilköp och köpa mig en bättre MTB. Har nyligen köpt en lägenhet som mina föräldrar har gått i borgen för ekonomiskt. Sparar mycket pengar varje månad för att ha i reserv när hela den svenska sahhällsekonomin totalt kollapsar.

Lokes:
Konstigt att du mår bra fast har bränn koranen i ditt användarnamn och profilbild, någon som mådde bra skulle inte haft det

Tråden handlar ju enbart om hur vi enskilda medlemmar mår osv. Min avatar och profilbild beskriver bara vad jag känner för hot både mot det svenska folket i form av det hämningslösa våld i form av misshandel, skottlossningar, mord, våldtäkter osv som vi drabbas av varje dag. Och icke att förglömma vad alla tjejer/kvinnor i Iran får genomlida varje dag på grund av islamistiska mullors terror mot dess kvinnliga medborgare.
Att ett land år 2022 kan styras av ett gäng islamister sk mullor år 2022 är för mig en gåta. Arg

Mulla, molla, förvanskad uttalsform av arabiskans maula, herre) är en skriftlärd islamisk ledare, teolog och jurist i en person som har studerat Koranen, hadith-traditionerna och den islamiska rättsvetenskapen (fiqh) och som anses vara expert i religiösa angelägenheter. Mulla är även en titel för vissa domare och ämbetsmän.
Mullor är särskilt vanliga inom shiaislam. En sådan känns igen på sin turban, sin vida fotlånga kaftan och sitt skägg
.
Källa: Wikipedia

Ja, jag tycker ALL RELIGION borde avskaffas. Religion har definitivt INGET med länders statsskick att göra. Länder (stater) ska styras av utbildade ämbetsmän med sina speciella inriktningar typ juridik, sjukvård, transport, energi, skola mm och lämna sina religösa åsikter helt utanför deras resp ämbeten. Och självklart ska tjej som kille, kvinna som man - behandlas helt LIKA och få röra sig helt fritt i samhället utifrån den enskildas önskemål. Men så är tyvärr inte fallet i många arab- och afrikanska länder. Icke att förglömma Iran och Saudiarabien.

Där har du förklaringen till min avatar!  Blink