Forumet - vad händer i reklampausen?

vad händer i reklampausen?

595 0 13

Spana också in:

Harpyja:

När jag var på idol en gång så gick alla för att kissa. Det slutade med att jag fick hålla mig i fem timmar eftersom det bara fanns fyra toaletter [sad]


Haha naaw...

standby:

För att de är där för att vara entusiastiska, vore trist om de tappade sugen på några minuter, vilket jag tror att de faktiskt gör. Men som kanske inte framgick ordentligt så vet jag inte.


Äh.. de laddar nog bara om. Programledarna sminkar om sig och så [cute]
Jag kollade på sommarkrysset förra året när det var svinkallt. Det första som hände när kamerorna slogs av var att en gubbe sprang fram med en filt till Gry Forsell som hade en tunn klänning på sig.
Hon skakade som ett litet löv när hon satt där, men det syntes inte alls att hon frös när de filmade. Skitcoolt faktist.

Men det kom fram nån snubbe och drog några skämt, snackade med publiken, talade om för oss att det var bra om vi applåderade även om artisterna på scenen var kassa och så vidare.
Emmelipemmeli:

på direktsända tv-shower (idol, talang, välgörenhetsgalor, osv) med publik, vad händer egentligen under reklamen? känns segt om man bara skulle sitta och glo 6 minuter. någon som vet?


Dom får reklamintäkter, det är vad som händer. Sedan kanske dom förbereder sig lite innan sändningen börjar igen etc men det kan du väll räkna ut själv?