Forumet - Vad händer med min kropp? :(

Vad händer med min kropp? :(

3131 0 50
Jag har försökt att gå ner i vikt sen december, och nu har jag börjat märka en massa grejer på kroppen. Vet inte om det hör ihop med "bantningen" eller vad det nu är. Men jag har jämt huvudvärk, magont, sömnproblem, trött, mitt hår lossnar bara jag drar fingrarna genom det, hudutslag, hur mkt hår som helst på mina armar, acne, helt fuckade naglar, sår i hårbotten, näsblod...

Börjar märka dom här sakerna oftare och oftare om det inte är HELA tiden. Är ganska jobbigt... [sad]

Spana också in:

novemberbarn:

Men jag har jämt huvudvärk, magont, sömnproblem, trött, mitt hår lossnar bara jag drar fingrarna genom det, hudutslag, hur mkt hår som helst på mina armar, acne, helt fuckade naglar, sår i hårbotten, näsblod...


Du har förmodligen gått ner alldeles för mycket. Du skrev att du nu "äter som en häst", menar du då att du verkligen får i dig det rekommenderade dagsintaget och kör på tallriksmodellen så du får i dig alla viktiga vitaminer?

Symptomen du beskrev är nämligen resultat av långvarig och grov svält, så jag skulle rekommendera att du avbryter din diet och söker hjälp hos läkare.
novemberbarn:

Jag:Ja hej jag tror alla i min omgivning tror jag har äs.
Doktorn:Du?! Du är ju fet som en kossa!


Du har förmodligen superduperjättemycket anorexi med tanke på att du skriver att din kropp reagerar som den gör vid SVÄLT och vid grov UNDERVIKT och ändå tror att någon skulle se dig som en fet kossa.

Överväg saken. Kroppen ljuger inte för dig, men hjärnan gör. Din kropp ropar på hjälp. Så hjälp den.
Allt det där är symptom på undernäring. Gå till en läkare och se till att få hjälp.

Du behöver inte säga att folk i din omgivning tror att du har ätstörningar om du är orolig för att inte bli trodd eller skrattad åt. Räcker med att beskriva de fysiska problem du nämnde nu.
timeisrunningout:

Du har förmodligen superduperjättemycket anorexi


Haha, nej -.-

timeisrunningout:

vid SVÄLT


Okej, jag äter inte mat. Men när jag känner mig låg och typ skakar så äter jag godis. När jag är hungrig så äter jag godis. Sen skippar jag maten och känner mig så jävla dum och äcklig. Äter en massa onödiga grejer. Jag lovar.


timeisrunningout:

grov UNDERVIKT


Har de senaste veckorna gått upp. Har inte tränat och ätit superdupermegamycket. Vill väga som jag gjorde i februari... [sad][cry] Måste skärpa mig, helt seriöst[chocked]

mediakatt:

Allt det där är symptom på undernäring. Gå till en läkare och se till att få hjälp.


Kanske låter dumt, men jag vill inte ha hjälp... Då kommer jag bli tjock(are), jag kommer inte få dansa mer, sluta på dansskolan, min familj kommer reagera helt konstigt... Nej, mycket lättare att inte säga nå.